LEDlife SILI2 G4 LED pære
2W, dæmpbar, 12V/24V, G4

Ny

Billigst på PriceRunner

Opgrader dit lys til LED med den dæmpbare LEDlife SILI2 G4 LED pære. Med dens lave energiforbrug på kun 2W kan du spare penge på din elregning samtidig med, at du får et klart og behageligt lys. Pæren passer til både 12V og 24V batterier, hvilket gør den ideel til både biler, både og campingvogne.

  • 2W LED pære med G4 sokkel
  • Dæmpbar funktion for at tilpasse lysets styrke efter behov
  • 12V/24V kompatibel, perfekt til brug i køretøjer og campingvogne
  • Lavt energiforbrug for at spare penge og skåne miljøet
  • Klar og behagelig belysning til enhver lejlighed


Data om produktet

LEDlife SILI2 G4 LED pære er en energieffektiv løsning med en effekt på 2W og en G4 fatning. Denne LED pære kan tilsluttes til en 12V-24V forsyning, hvilket gør den egnet til brug i diverse belysningsanlæg, herunder campingvogne, både og biler.

Lysstyrken på denne LED pære er på imponerende 240 lumens, og med en høj spredning på 360 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du kan forvente et klart og behageligt lys i hele rummet eller området, hvor pæren bruges.

Dæmpbarheden af denne LED pære giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Du kan nemt skabe både en hyggelig og afstressende stemning ved at dæmpe lyset.

Kulør på lyset

LEDlife SILI2 G4 LED pæren findes i varm hvid (3000K). Denne varme kulør skaber en behagelig og afslappende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der bidrager til en hyggelig stemning. Uanset om du bruger LED pæren til generel belysning eller til stemningsbelysning, vil det varme lys skabe en behagelig og indbydende atmosfære i rummet.

Dimensioner

Den kompakte størrelse på denne LED pære gør den nem at installere og passer godt ind i små og kompakte belysningsarmaturer. Med dimensioner på 37 x Ø10 mm kan du være sikker på, at LED pæren ikke optager meget plads og passer til dine eksisterende armaturer.

Flere detaljer

DKK 22,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke240 lumens
Spredning360 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2w
Spænding12V-24V
EnergimærkeE (A-G)
Dimensioner
FatningG4
Højde37 mm.
Diameter10 mm.
Iframe