60W strømforsyning
12V DC, 5A, IP67 vandtæt

power.60W.12V.wp
Ny

Billigst på PriceRunner

IP67 vandtæt 12V strømforsyning.

12V DC 60W.
​Virker fra 3W til 60W forbrug.
Input: 230V.
Perfekt til 12V LED pærer, spots og strips.


Strømforsyning til LED belysning

Denne strømforsyning er designet til at levere en pålidelig og stabil strøm til LED belysningssystemer. Med en effekt på 60W kan den effektivt drive både indendørs og udendørs belysning.

Med en indgangsspænding på 230V kan denne strømforsyning let tilsluttes til ethvert standard stikkontakt. Den omdanner denne spænding til 12V DC-udgang, som er ideel til LED belysning.

Med en kompakt størrelse på 44 x 21 x 155 mm er denne strømforsyning let at installere og kan nemt integreres i eksisterende belysningssystemer.

Det vigtigste ved denne strømforsyning er dens vandtætte egenskaber. Med en IP67-certificering er den beskyttet mod indtrængen af støv og vand. Dette betyder, at den kan bruges både indendørs og udendørs, og den er velegnet til våde omgivelser som badeværelser, terrasser eller udendørs belysning.

Vær dog opmærksom på, at selvom dette produkt er vandtæt, kan det ikke tåle at ligge nedsænket under vand i længere tid. Derfor anbefales det at montere det et sted, hvor det ikke kommer i direkte kontakt med vand eller er påvirket af kraftig regn.

Denne strømforsyning tilbyder en pålidelig og effektiv løsning til LED belysningssystemer. Med dens vandtætte konstruktion og kompakte størrelse er den en ideel løsning til både private og kommercielle applikationer.

Flere detaljer

DKK 145,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug60w
Spænding230V
Dimensioner
Højde21 mm.
Bredde44 mm.
Dybde155 mm.
Iframe