Filter

Pris
DKK 0 DKK 208
Filter

12V IP68 RGB (Vandtæt)

Find tilbehøret til dine vandtætte 12V RGB LED strips her

Er du på jagt efter det helt rigtige tilbehør til LED strips – nærmere bestemt 12V IP68 RGB LED strips, der er vandtætte? Så kig med her på siden, hvor vi hos MrPerfect har gjort det nemt for dig og fundet alt det tilbehør, der er nødvendigt for at sætte LED lysbåndet op selv.
IP68 RGB LED strips kan holde til at ligge i vand på en meters dybde. Og når et af lysbåndets egenskaber er at være vandtæt, er det vigtigt, at tilbehøret til LED båndet også er det. Derfor er alt det, du kan finde under denne kategori naturligvis vandtæt. 
Vandtætte RGB LED strips kan være relevante at bruge, hvis du eksempelvis ønsker at oplyse et akvarie, et svømmebassin eller sætte lys op i din båd. De kulørte strips er lavet af plastik frem for silikone, og det er med til at sikre en længere levetid i et hårdt miljø i forhold til, hvis materialet bestod af silikone.
 

Vælg den rette fjernbetjening

Hos MrPerfect forhandler vi LED strips med tre forskellige spændninger, nemlig: 12V, 24V og 230V. Når du vælger den vandtætte version med en spænding på 12V, får du et lysbånd, der er op til 10 meter langt. Og når du vælger RGB-versionen, kan du skifte farver på lyset ved hjælp af en controller.
En controller er en af de ting, du kan købe som en ekstra feature til dine 12V IP68 RGB LED strips. Ligesom du har mulighed for at købe en fjernbetjening til controlleren. Fjernbetjeningen kan fås i to versioner med hver sin funktion og begge med en rækkevidde på 10 meter. Den ene version er radiostyret, mens den anden er infrarød, hvor det er nødvendigt at ramme modtageren på controlleren for at skifte farve på lyset.
Endelig kan du også få en såkaldt Smart Home Controller med fjernbetjening. Med denne controller kræver det blot, at du installerer en gratis app (både tilgængelig for iOS og Android). Og så kan du med et enkelt touch på din skærm skifte farve på dine LED strips. Det er også muligt at sætte en timer til, hvilket er ideelt, hvis lyset eksempelvis skal tænde og slukke i dit akvarie på samme tid hver dag.
 

Hvis du vil vide mere

Foruden ovennævnte fører vi også en række andet tilbehør til vandtætte RGB LED strips med en spænding på 12V. Du kan eksempelvis finde en signalforstærker, monteringsklips til at fastsætte lysbåndet samt en RGB kabel splitter med mere.
Har du brug for at vide mere, kan du orientere dig i vores vejledning om LED strips, ligesom du også er velkommen til at kontakte os. Vi er specialister inden for LED lys og hjælper gerne med råd og vejledning.
Ofte stillede spørgsmål til vandtætte 12V RGB LED strips tilbehør
Hvor dybt vand kan 12V RGB LED strips ligge på?
Det er muligt at have 12V RGB LED strips liggende i vand i op til en meters dybde. Husk blot at sikre, at alt tilbehør til lysbåndet også er vandtæt.
Hvordan tænder og slukker man LED lys, der ligger under vand?
Når du køber RGB LED strips så sørg for at købe en controller med. Den bruges til at skifte farver på lysbåndet samt tænde og slukke.
Kan man få vandtætte LED strips?
Det er muligt at købe LED strips, der kan tåle at ligge i vand, og du kan også få versioner, der kan klare sig udenfor i regnvejr. Kig efter typen IP68 hvis de skal kunne tåle meget vand.