Stik til 230V LED strip (Type X-2)
Flicker free, inkl. endeprop, ikke dæmpbar, 230V

230V.type.x-2.strip.ff.plug
Ny

Billigst på PriceRunner

Flicker free stik til vores 230V LED strip (Type X-2).

Ikke dæmpbar

Kan benyttes til max 100 meter strip.
Leveres med stik og pinde, samt endestykke til den modsatte ende af LED strippen.

Dimensioner på boksen på ledningen: 125 x 46 x 30 mm.
Totallængde på ledning: 57 cm.

2 stk. 5 cm krympeflex Ø20 mm medfølger.


Produktbeskrivelse

Dette produkt er en stik til 230V LED strip af typen X-2. Det er designet til at tilslutte og strømforsyne LED-strips med et standard spændingsniveau på 230V. Produktet er flicker free, hvilket betyder at det sikrer en flimmerfri belysning. Dette er især vigtigt for personer og dyr, der er særligt følsomme over for flimmer, da det kan forårsage ubehag og uvelfærd.

Den flicker-free belysning er også særdeles velegnet til fotografering og videografier, hvor optagelserne kræver en ensartet og stabil belysning uden flimmer. Produktet medvirker til at sikre høj kvalitet og professionelle resultater.

Stikket er ikke dæmpbart, hvilket betyder at du ikke kan regulere lysstyrken. Det er specifikt beregnet til brug med en konstant lysstyrke. Hvis du har brug for dæmpbarhed, anbefales det at vælge et andet produkt, der understøtter denne funktion.

Produktet er klassificeret med IP20-beskyttelse, hvilket betyder at det kun er egnet til indendørs anvendelse og ikke er modstandsdygtigt over for vand. Så det skal placeres et sted, hvor det ikke kommer i kontakt med væsker eller fugt.

For at installere produktet skal du blot tilslutte det til en 230V strømforsyning. Det er vigtigt at overholde de relevante sikkerhedsstandarder og anbefalinger.

Denne stik til 230V LED strip (Type X-2) er et pålideligt valg til at forsyne dine LED-strips med strøm uden at forårsage flimmer. Det er velegnet til forskellige anvendelsesområder, inklusive hjemmebelysning, kommerciel belysning og professionel fotografering eller videooptagelse. Vælg dette produkt for en stabil og ensartet belysning på 230V.

Flere detaljer

DKK 157,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Iframe