Lifud 150W DALI dæmpbar strømforsyning
24V DC, 6.25A, DALI interface + push dim, flicker free, IP20

Lifud.LF-GSD150YV024B
Ny

Billigst på PriceRunner
150W dæmpbar strømforsyning til 24V LED strips.

Kan dæmpes via DALI interface samt push dim/kip-tryk.

2W-150W belastning 24V DC konstant spænding.

Er sikret mod kortslutning, overbelastning og temperatur.


Effektiv og pålidelig strømforsyning til LED belysning

Den Lifud 150W DALI dæmpbare strømforsyning er det perfekte valg til din LED belysningsinstallation. Den tilbyder en effekt på 150W og er designet til at forbinde til en 230V strømforsyning, mens den leverer 24V DC til dine LED-lys.

Dæmpningsmuligheder og brugervenlig kontrol

Med DALI-interface og push-dim teknologi kan du nemt og præcist justere lysstyrken på dine LED-lys. Denne strømforsyning giver dig mulighed for at skabe det perfekte stemningslys til ethvert rum eller arrangement.

Flicker-fri for en behagelig oplevelse

En vigtig funktion ved denne strømforsyning er dens flicker-fri egenskab. Dette betyder, at lyset ikke flimrer, hvilket gør det ideelt til personer og dyr, der er følsomme over for flicker. Flicker-frit lys er også perfekt til foto- og videooptagelser, da det sikrer en jævn og ensartet belysning uden irriterende flimrende effekter.

Kompakt design og holdbarhed

Lifud 150W DALI strømforsyningen har kompakte dimensioner på 42 x 30 x 360 mm, hvilket gør den let at installere og passe ind i enhver rumkonfiguration. Den er også udstyret med en holdbar konstruktion, der sikrer langvarig ydeevne. Som et tegn på kvalitet leveres denne strømforsyning med en 5 års producentgaranti.

Begrænset modstandsdygtighed over for vand

Det er vigtigt at bemærke, at denne strømforsyning har en IP20-klassifikation. Dette betyder, at den er beskyttet mod faste genstande, der er større end 12,5 mm, men ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør Lifeud 150W DALI strømforsyning kun bruges indendørs eller i steder med minimal eksponering for fugt.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 564,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug150w
Spænding230V
Dimensioner
Højde30 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360 mm.
MaterialeABS Plastik
Iframe