Lifud 150W DALI dæmpbar strømforsyning
24V DC, 6.25A, DALI interface + push dim, flicker free, IP20

Lifud.LF-GSD150YV024B
Ny

Billigst på PriceRunner
150W dæmpbar strømforsyning til 24V LED strips.

Kan dæmpes via DALI interface samt push dim/kip-tryk.

2W-150W belastning 24V DC konstant spænding.

Er sikret mod kortslutning, overbelastning og temperatur.


Produktbeskrivelse

Dette produkt er en Lifud 150W DALI dæmpbar strømforsyning, der er designet til LED-belysning. Med et effektoutput på 150 watt er denne strømforsyning ideel til forskellige belysningsapplikationer.

Tilslutning og specifikationer

Strømforsyningen tilsluttes til en 230V strømforsyning og leverer 24V DC som output. Dette gør det muligt for brugere at tilslutte og drive LED-lys med denne spænding. Strømforsyningen har et DALI-grænseflade og en push-dim-funktion, der giver mulighed for nem styring og dæmpning af belysningen.

Dæmpbar funktion

En af de vigtige funktioner ved denne strømforsyning er dens dæmpbarhed. Dette gør det muligt at justere belysningens intensitet efter behov. Brugere kan nemt skabe forskellige atmosfærer eller ændre belysningsniveauer afhængigt af opholdsrummets krav eller personlige præferencer.

Flicker free-funktion

Denne Lifud-strømforsyning er flicker-free og eliminere flimmer eller pulserende lys. Flicker-fri belysning er ideel til personer, der er følsomme over for flimmer samt i situationer, hvor der optages foto- eller videooptagelser. Med en flicker-fri strømforsyning kan du sikre en jævn og stabil belysning, der er behagelig for både mennesker og dyr.

Mål og certificering

Denne strømforsyning har dimensioner på 42 x 30 x 360 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige miljøer. Den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette gør den velegnet til brug indendørs eller i tørre omgivelser.

Producentgaranti

For at sikre kvaliteten og holdbarheden leveres denne Lifud-strømforsyning med en producentgaranti på 5 år. Dette giver brugerne tryghed og sikkerhed ved køb af produktet.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 564,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug150w
Spænding230V
Dimensioner
Højde30 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360 mm.
MaterialeABS Plastik
Iframe