112 cm akvarie armatur
11W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.112cm.11w
Ny

Billigst på PriceRunner

112 cm LED akvarie lys på 11W.

Vandtæt og med sugekopper, så den kan sidde på indersiden af akvariet.

Lyset består af 7000K hvidt lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere plantevæksten

1 lysindstilling.
- Hvid og blå LED til dagslys

Kombinationen af hvide og blå LED'er giver et naturligt udseende, samt forstærker farverne på planter og fisk og mindsker dannelsen af alger.
Passer ind i de fleste akvarier. 

Farvefordeling: 33 hvide LED + 30 blå LED.
 


112 cm akvarie armatur, 11W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67

Denne akvarie armatur er designet til at give det perfekte lys til dit akvarium. Med en effekt på 11W og tilslutning til 230V forsyning, får du en pålidelig og energieffektiv lyskilde.

Armaturet er udstyret med hvid/blå LED, der ikke kun giver et klart og naturligt lys, men også skaber en smuk og beroligende atmosfære i dit akvarium. Dette er med til at fremhæve farverne på dine fisk og planter på en fantastisk måde.

Med en lysstyrke på 660 lumens og en spredning på hele 180 grader, sikres en jævn og bred fordeling af lyset. Dette betyder, at der ikke vil være mørke områder i dit akvarium, og alle dele vil være lige godt oplyst.

En af de største fordele ved dette armatur er, at det er konstrueret med højeste kvalitet LED, hvilket resulterer i en lang og sikker drift på op til 50.000 timer. Dette betyder, at du ikke skal bekymre dig om at udskifte lyskilden i lang tid, og at du kan nyde den samme høje lysstyrke i hele produktets levetid.

Armaturet er desuden udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket yderligere forlænger levetiden på hele produktet.

Med en IP67-vurdering er dette armatur vandtæt og kan modstå fugtighed og stænk fra akvariet. Dog kan det ikke ligge under vand i længere tid. Det betyder, at du kan være tryg ved at installere det tæt på akvariet, uden at skulle bekymre dig om vandlækage.

Armaturet kommer med integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe og installere separate pærer. Det gør installationen hurtig og nem, og du kan straks nyde det smukke lys i dit akvarium.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 285,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørHvid/blå
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke660 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug11w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Iframe