92 cm akvarie armatur
9W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.92cm.9W
Ny

Billigst på PriceRunner

92 cm LED akvarie lys på 9W.

Vandtæt og med sugekopper, så den kan sidde på indersiden af akvariet.

Lyset består af 7000K hvidt lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere plantevæksten

1 lysindstilling.
- Hvid og blå LED til dagslys


Kombinationen af hvide og blå LED'er giver et naturligt udseende, samt forstærker farverne på planter og fisk og mindsker dannelsen af alger.
Passer ind i de fleste akvarier. 

Farvefordeling: 26 hvide LED + 25 blå LED.
 


92 cm akvarie armatur, 9W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67

Denne 92 cm akvarie armatur er designet med 9W LED-lys i en smuk kombination af hvidt og blåt lys. Armaturet er udstyret med sugekopper, så det nemt kan fastgøres til indersiden af dit akvarium. Med en IP67-klassificering er det vandtæt og beskyttet mod støv, hvilket gør det perfekt til brug i akvarier.

Det 9W LED-lys har en lysstyrke på 540 lumens og en bred spredning på 180 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset i hele akvariet. Dette skaber en behagelig og lys atmosfære for dine akvariebeboere.

Med brug af LED-lys af højeste kvalitet garanteres en lang og sikker driftstid på op til 50.000 timer. Denne langvarige ydeevne skyldes minimalt fald i lysstyrken over tid. Armaturet er udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket bidrager til den forventede lange levetid for hele produktet.

Armaturet tilsluttes nemt til en 230V-strømforsyning, hvilket gør det bekvemt at installere og bruge. Det har ligeledes en integreret lyskilde, hvilket betyder, at der ikke er behov for at købe ekstra lyskilder til brug med dette armatur.

Vær opmærksom på, at selvom armaturet er vandtæt med en IP67-klassificering, kan det ikke tåle at blive nedsænket i vand i længere tid. Det er vigtigt at bruge det som et overfladelys og undgå at placere det i vandet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 250,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørHvid/blå
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke540 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug9w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Iframe