28 cm akvarie armatur
3W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.28cm.3W
Ny

Billigst på PriceRunner

28 cm LED akvarie lys på 3W.

Vandtæt og med sugekopper, så den kan sidde på indersiden af akvariet.

Lyset består af 7000K hvidt lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere plantevæksten.

1 lysindstilling.
- Hvid og blå LED til dagslys

Kombinationen af hvide og blå LED'er giver et naturligt udseende, samt forstærker farverne på planter og fisk og mindsker dannelsen af alger.
Passer ind i de fleste akvarier. 

Farvefordeling: 6 hvide LED + 6 blå LED.


Data om produktet:

Effekt: 3W

Tilsluttes til: 230V forsyning

Lysstyrke: 180 lumens

Spredning: 180 grader

LED: af højeste kvalitet

Driftstid: op til 50.000 timer

IP-niveau: IP67

Lyskilde: Integreret

Denne 28 cm akvarie armatur er designet til at lyse dit akvarium op på en effektiv og smuk måde. Med sin hvide/blå farve og sugekopper til nem montering, kan den let tilpasses til næsten alle typer akvarier.

Med en effekt på 3W er denne armatur energieffektiv og vil ikke belaste din elregning unødvendigt. Den tilsluttes nemt til din 230V forsyning, hvilket er et praktisk valg for de fleste hjem.

Lysstyrken på 180 lumens og spredningen på 180 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i akvariet, hvilket skaber en behagelig og levende atmosfære. Det betyder også, at dit akvarium fuldt ud vil blive oplyst uden blinde pletter.

Vores LED-armaturer er af den højeste kvalitet, hvilket garanterer lang og sikker drift i op til 50.000 timer. Dette er muligt på grund af den minimale fald i lysstyrke over tid. Sammen med den professionelle og driftssikre driver samt god køling kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Denne armatur har også IP67-klassificering, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan modstå fugtighed og stænk. Dog kan den ikke tåle at være nedsænket under vand i længere tid. Dette gør den velegnet til brug i akvarier, hvor den kan modstå de fugtige forhold. Så du kan være sikker på, at dette produkt vil vare og opfylde dine behov i lang tid.

Med en integreret lyskilde behøver du ikke bekymre dig om at købe yderligere pærer. Armaturet er fuldt udstyret og klar til brug, så du kan begynde at nyde det smukke lys med det samme. Denne armatur er designet til at skabe en smuk atmosfære i dit akvarium og skabe et behageligt miljø for dine fisk og planter.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 115,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørHvid/blå
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke180 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug3w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Iframe