37 cm akvarie armatur
4W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.37cm.4W
Ny

Billigst på PriceRunner

37 cm LED akvarie lys på 4W.

Vandtæt og med sugekopper, så den kan sidde på indersiden af akvariet.

Lyset består af 7000K hvidt lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere plantevæksten.

1 lysindstilling.
- Hvid og blå LED til dagslys

Kombinationen af hvide og blå LED'er giver et naturligt udseende, samt forstærker farverne på planter og fisk og mindsker dannelsen af alger.
Passer ind i de fleste akvarier. 

Farvefordeling: 9 hvide LED + 9 blå LED.
 


Produktbeskrivelse

Denne 37 cm akvarie armatur er perfekt til at skabe en optimal belysning i dit akvarium. Med en effekt på 4W er det energieffektivt og miljøvenligt, samtidig med at det giver tilstrækkelig lysstyrke til dine akvarieforhold.

Denne armatur tilsluttes let til en 230V strømforsyning, hvilket gør det nemt at installere og bruge. Du kan nemt montere armaturet i dit akvarium ved hjælp af de medfølgende sugekopper, hvilket sikrer, at det bliver på plads og giver den ønskede belysning.

Denne armatur har en lysstyrke på 240 lumens og en spredningsvinkel på 180 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset i hele akvariet, hvilket er vigtigt for at skabe et sundt og behageligt miljø for dine vandlevende dyr.

Armaturet bruger LED af den højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift på op til 50.000 timer. Denne lange levetid er muliggjort af minimalt fald i lysstyrken over tid. Armaturet er udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, så du kan forvente en lang levetid for hele produktet.

Dette armatur har en IP67 klassificering, hvilket betyder, at det er vandtæt. Dog kan det ikke ligge under vand i længere tid. Dette gør det sikkert at bruge i et fugtigt miljø som et akvarium.

Med en integreret lyskilde behøver du ikke bekymre dig om at købe og udskifte pærer. Hele belysningsenheden er inkluderet i armaturet, hvilket gør det nemt og bekvemt at bruge.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 115,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørHvid/blå
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke240 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Iframe