48 cm akvarie armatur
5W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.48cm.5W
Ny

Billigst på PriceRunner

48 cm LED akvarie lys på 5W.

Vandtæt og med sugekopper, så den kan sidde på indersiden af akvariet.

Lyset består af 7000K hvidt lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere plantevæksten

1 lysindstilling.
- Hvid og blå LED til dagslys


Kombinationen af hvide og blå LED'er giver et naturligt udseende, samt forstærker farverne på planter og fisk og mindsker dannelsen af alger.
Passer ind i de fleste akvarier. 

Farvefordeling: 12 hvide LED + 12 blå LED.


48 cm Akvarie Armatur, 5W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP68

Dette akvarie armatur er specielt designet til at oplyse og forbedre synet i dit akvarium. Med en længde på 48 cm har det den perfekte størrelse til at passe til de fleste akvarier. Det er udstyret med en hvid/blå lysfarve, hvilket giver en behagelig og naturlig belysning til dine vandlevende planter og fisk.

Med en effekt på 5W er denne armatur energibesparende og hjælper dig med at reducere dine energiomkostninger. Det er let at tilslutte til en 230V-stikkontakt, så du kan nyde lys i dit akvarium med det samme.

Dens lysstyrke på 300 lumens og en høj spredning på 180 grader sikrer, at lyset fordeles jævnt i hele dit akvarium. Dette er vigtigt for at skabe en harmonisk og afbalanceret belysning, der simulerer naturlige forhold for dine fisk og planter.

Med brugen af LED af den højeste kvalitet kan du forvente en lang og sikker drift op til 50.000 timer. LED-teknologien sikrer også minimalt fald i lysstyrken over tid, så du får et vedvarende klart og kraftfuldt lys i dit akvarium. Den professionelle og driftssikre driver samt den gode køling bidrager til at forlænge levetiden for hele produktet.

Dette akvarie armatur er IP68-klassificeret, hvilket betyder, at det er vandtæt og kan nedsænkes i op til 1 meters dybde. Dette gør det ideelt til brug under vandet i dit akvarium, uden at du behøver at bekymre dig om vandindtrængning eller skader på armaturet.

Armaturet leveres med sugekopper, så du nemt kan fastgøre det til siden af dit akvarium. Dette gør det nemt at installere og justere lysretningen efter behov. Med en integreret lyskilde behøver du ikke at bekymre dig om at købe eller udskifte pærer separat.

Samlet set er dette 48 cm akvarie armatur med 5W LED-lys perfekt til at oplyse og forbedre dit akvariums æstetik og trivsel for dine fisk og planter. Med dens energibesparende egenskaber, lang levetid og vandtætte design er det et pålideligt og holdbart valg til dit akvariebelysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 155,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørHvid/blå
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke300 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Iframe