57 cm akvarie armatur
6W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.57cm.6W
Ny

Billigst på PriceRunner

57 cm LED akvarie lys på 6W.

Vandtæt og med sugekopper, så den kan sidde på indersiden af akvariet.

Lyset består af 7000K hvidt lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere plantevæksten

1 lysindstilling.
- Hvid og blå LED til dagslys


Kombinationen af hvide og blå LED'er giver et naturligt udseende, samt forstærker farverne på planter og fisk og mindsker dannelsen af alger.
Passer ind i de fleste akvarier. 

Farvefordeling: 15 hvide LED + 15 blå LED.
 


Energibesparende og vandtæt 57 cm akvarie armatur med 6W LED-lys

Dette produkt er en ideel løsning til at belyse dit akvarium på en både energibesparende og effektiv måde. Med en længde på 57 cm passer armaturet perfekt til de fleste standard akvarier. Den hvide og blå belysning skaber en behagelig atmosfære for dine akvariedyr og planter.

Energibesparende LED-teknologi

Armaturets LED-lys har en effekt på 6W, hvilket betyder, at det kun bruger en minimal mængde energi. Du kan nemt tilslutte det direkte til en standard 230V forsyning, hvilket gør installationen let og ligetil.

Kraftig lysstyrke og bred spredning

Armaturet har en lysstyrke på 360 lumens, hvilket sikrer, at dit akvarium bliver tilstrækkeligt belyst. Med en spredning på 180 grader får du en jævn fordeling af lyset, så hele akvariet bliver badet i en behagelig belysning. Dette er vigtigt for at sikre trivsel for dine akvariedyr og fremme væksten af dine planter.

Lange levetid og sikker drift

For at sikre en lang og sikker drift er armaturet udstyret med LED-lys af den højeste kvalitet. Disse LED-lys har en forventet levetid på op til 50.000 timer, hvilket betyder, at du kan nyde det smukke lys i dit akvarium i lang tid, uden bekymringer om at skifte pærer. Desuden er armaturet udstyret med en driftssikker driver og god køling, hvilket yderligere forlænger levetiden for hele produktet.

Vandtæt og holdbar

Armaturet har en IP67-klassificering, hvilket betyder, at det er vandtæt og kan modstå fugt og stænk. Dog kan det ikke tåle at ligge under vand i længere tid. Med sugekopper kan du nemt fastgøre armaturet til indersiden af akvariet. Dette sikrer en nem og sikker installation.

Integreret lyskilde

Armaturet har en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe yderligere lyskilder for at bruge produktet. Alt, hvad du har brug for, er inkluderet i dette praktiske og funktionelle armatur.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 147,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørHvid/blå
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke360 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Iframe