71 cm akvarie armatur
8W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.71cm.8W
Ny

Billigst på PriceRunner

71 cm LED akvarie lys på 8W.

Vandtæt og med sugekopper, så den kan sidde på indersiden af akvariet.

Lyset består af 7000K hvidt lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere plantevæksten

1 lysindstilling.
- Hvid og blå LED til dagslys

Kombinationen af hvide og blå LED'er giver et naturligt udseende, samt forstærker farverne på planter og fisk og mindsker dannelsen af alger.
Passer ind i de fleste akvarier. 

Farvefordeling: 20 hvide LED + 19 blå LED.


Produktbeskrivelse:

Dette akvarie armatur er designet til at skabe den perfekte belysning for dit akvarium. Med en længde på 71 cm og en effekt på 8W, er det velegnet til mindre akvarier eller som et supplement til større akvarier. Armaturet tilsluttes let til en 230V forsyning.

Armaturet er udstyret med sugekopper, hvilket gør det nemt at montere det på akvariets glas. Dette giver dig fleksibilitet til at placere det, hvor det passer bedst til din belysningsbehov.

Med en lysstyrke på 480 lumens og en spredning på hele 180 grader, sikres en jævn fordeling af lyset i akvariet. Dette giver en optimal belysning og skaber et behageligt miljø for dine fisk og planter.

Dette produkt benytter LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift i op til 50.000 timer. Desuden er der minimalt fald i lysstyrken over tid, så du kan forvente en pålidelig og langvarig ydelse. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager yderligere til produktets lang levetid.

Armaturet er vandtæt med en IP67-klassificering, hvilket betyder det er beskyttet mod vandstænk og støv. Dog må det ikke ligge under vand i længere tid. Dette gør det ideelt til brug i akvarier, hvor der kan forekomme fugt og diverse udsprøjt. Med den integrerede lyskilde er installationen let og enkel.

Med dette akvarie armatur får du et pålideligt og kraftfuldt lys, der giver et behageligt miljø for dine akvarieplanter og fisk. Det er nemt at montere og har en lang levetid. Sørg for at opnå den perfekte belysning i dit akvarium med denne 71 cm akvarie armatur.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 222,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørHvid/blå
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke480 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Iframe