V-Tac bevægelsessensor til indbygning
LED venlig, hvid, PIR infrarød, IP20 indendørs

VT-8051
Ny

Billigst på PriceRunner

Sensor til indbygning.

Infrarød bevægelsessensor.

Mulighed for at indstille sensitivitet og tid (min 10sek. Max 15min)

Effektiv i en radius af 6 meter.

Elegant og diskret løsning.

Indbygningshøjden er 59 mm.


Produktbeskrivelse

Dette V-Tac bevægelsessensor til indbygning er designet til at forbedre din belysningserfaring ved hjælp af LED-teknologi. Sensoren er specielt udviklet til indendørs brug i hvide områder og har en elegant hvid finish.

Specifikationer

  • Spredning: Sensoren har en imponerende spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at den kan registrere bevægelse fra alle retninger.
  • Dimensioner: Produktet måler 75.6 mm i højden og har en diameter på 76 mm. Disse kompakte dimensioner gør sensoren diskret og passer ind i de fleste indretningsstile.
  • Hul størrelse: Den anbefalede hulstørrelse til installation af sensoren er 61.5 mm i diameter.
  • IP20: Sensoren har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den er beskyttet mod faste genstande, der er større end 12,5 mm i diameter. Dog er den ikke modstandsdygtig over for vand, så den skal ikke bruges i våde omgivelser.

Produktanvendelse

Denne bevægelsessensor er ideel til brug i forskellige indendørsområder, hvor det er ønskværdigt at have automatisk lysstyring. Det kan installeres i gangarealer, trapper, toiletter og andre rum, hvor der er behov for belysning, når der registreres bevægelse.

Installation

For at installere sensoren skal du først sørge for, at hullet er 61.5 mm i diameter. Derefter skal du koble sensoren til strømforsyningen i overensstemmelse med vejledningen. Når sensoren er monteret korrekt, begynder den at registrere bevægelse og tænder lyset, når det er nødvendigt.

Brugsanvisning

For at sikre optimal ydeevne anbefales det at placere sensoren i en højde på mellem 2 og 4 meter over gulvet. Det anbefales også at undgå placering af sensoren nær varmekilder eller direkte sollys, da dette kan påvirke dens følsomhed.

Konklusion

V-Tac bevægelsessensor til indbygning er det ideelle valg, når du har brug for en pålidelig og energieffektiv løsning til automatisk lysstyring. Med dens 360 graders spredning og lette installation er dette produkt et værdifuldt tilføjelse til ethvert rum.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 121,00

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning360 grader
Effekt og spænding
SpændingsintervalAC: 220-240V
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde75.6 mm.
Diameter76 mm.
Hulstørrelse61.5 mm.
Iframe