Spectrum 4W LED Globepære
Dæmpbar, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Data om produktet:

4W LED Globepære med E27 stor fatning. Denne pære tilsluttes til en 230V forsyning og har en lysstyrke på 380 lumens. Den har desuden en høj spredning på 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

En vigtig faktor ved denne LED pære er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, som flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov og giver en behagelig belysning i hjemmet eller på kontoret.

En ekstra fordel ved denne pære er, at den er dæmpbar. Dette giver mulighed for at justere lysstyrken og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Pæren er også flicker free, hvilket betyder at lyset ikke flimrer. Dette er en fordel for både dyr og personer, der er følsomme over for flicker. Derudover er det velegnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor en stabil og flimmerfri belysning er vigtig.

Kulør på lyset:

Pæren findes i kuløren varm hvid (2700K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning og giver mulighed for at nyde øjeblikke i behageligt lys.

Dimensioner:

Denne LED globepære har dimensionerne 138 x Ø95 mm. Den er IP20-klassificeret, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor ikke egnet til brug i vådrum eller udendørs.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 43,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke380 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde138 mm.
Diameter95 mm.
MaterialeGlas
Iframe