V-Tac 8W LED Pære
Kultråd, A67, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

Kraftig 8W LED pære, med de flotte kultråd LED, der giver et jævnt og godt lys.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 8W LED-pære er en perfekt erstatning for en traditionel 60W pære og giver et klart og kraftfuldt lys, samtidig med at den er energieffektiv med en wattforbrug på kun 8W. Med en E27 stor fatning passer denne LED-pære nemt i de fleste lamper og armaturer.

Features:

Med en lysstyrke på 800 lumens og en høj spredning på 300 grader, sikrer denne LED-pære en jævn og behagelig belysning i rummet. Dimensionerne på 123 x Ø67 mm gør den let at installere i forskellige typer lamper og armaturer.

Lyskvalitet:

Denne LED-pære findes i neutral hvid (4500K), som giver en behagelig og naturlig belysning uden blå eller gule toner. Dette er ideelt til kontorer, arbejdsrum og andre steder, hvor præcis og effektiv belysning er nødvendig.

Energibesparelse:

Med denne LED-pære kan du spare penge på din elregning, da den kun forbruger 8W strøm sammenlignet med en traditionel 60W pære. Samtidig har LED-teknologien en lang levetid, hvilket betyder færre udskiftninger og mindre affald.

Brugervenlighed:

Installation af denne LED-pære er enkel og kræver blot at skrue den ind i en E27 fatning. Når den er tændt, vil den omgående lyse op uden behov for opvarmningstid og give et klart og behageligt lys til rummet.

Samlet set er V-Tac 8W LED-pære en pålidelig, effektiv og energibesparende lyskilde, der passer perfekt til både private hjem og professionelle arbejdspladser. Med dens høje lysstyrke, jævne spredning og neutrale hvide lyskulør er denne LED-pære et fremragende valg for enhver, der ønsker kvalitetsbelysning med minimalt energiforbrug.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 34,00

Du sparer årligt 340 kr pr. lyskilde

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør2700K
Neutral hvid kulør4500K
Lysstyrke800 lumens
Spredning300 grader
Effekt og spænding
Forbrug8w
Erstat60w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde123 mm.
Diameter67 mm.
Iframe