V-Tac 11W LED pære
Samsung LED chip, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

Kraftig 11W LED pære med et flot og unikt udseende.

Kan bruges som lampe ved at kombinere pæren med en ledning m. fatning.

Let og elegant løsning.

Eksempelvis velegnet i spand armatur, eller i reb lampe fatning som den her.V-Tac 11W LED pære, Samsung LED chip, E27

Data om produktet

11W LED pære med E27 stor fatning - denne V-Tac LED pære er designet til at erstatte en 70W traditionel pære. Den kan tilsluttes til en standard 230V strømforsyning og har en robust og pålidelig ydeevne takket være den innovative Samsung LED chip, der er indbygget i pæren. Med en lysstyrke på 900 lumens og en retningsbestemt spredning på 120 grader, giver denne LED pære et effektivt og klart lys til rummet.

Lyskvaliteten på denne LED pære er også fremragende, med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farverne på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger denne LED pære derhjemme eller på arbejdet, vil lysets kvalitet være tilfredsstillende for de fleste behov. Og for at sikre din tilfredshed yderligere, kommer denne pære med en 5 års producentgaranti.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem to forskellige kulører for lyset, varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der skaber en hyggelig stemning. På den anden side giver neutral hvid den perfekte lysfarve til et effektivt arbejdsmiljø. Lyset indeholder ingen blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande fremstår helt naturlige og korrekt oplyst.

Produkt dimensioner og beskyttelse

Denne V-Tac LED pære har dimensioner på 120 x Ø190 mm, hvilket gør den kompakt og nem at montere i forskellige armaturer. Den er klassificeret som IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun bruges indendørs eller i områder, hvor der ikke er risiko for fugt eller vandstænk.

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 120,00

Du sparer årligt 386 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke900 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug11w
Erstat70w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde120 mm.
Diameter190 mm.
Iframe