V-Tac 11W LED pære
Samsung LED chip, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

Kraftig 11W LED pære med et flot og unikt udseende.

Kan bruges som lampe ved at kombinere pæren med en ledning m. fatning.

Let og elegant løsning.

Eksempelvis velegnet i spand armatur, eller i reb lampe fatning som den her.



Effektiv og Energibesparende LED Belysning

Oplev fremragende belysning med vores 11W LED pære, som effektivt erstatter en traditionel 70W pære. Med denne teknologi får du både energibesparelse og en lysstyrke, der skaber den perfekte atmosfære i ethvert rum.

Alsidig Brug og Nem Installation

Med en E27 stor fatning kan denne LED-pære nemt integreres i de fleste lamper og belysningsarmaturer. Pæren tilsluttes direkte til 230V forsyning, hvilket gør installationen lige så enkel som ved traditionelle glødepærer.

Fremragende Lyskvalitet

Denne pære giver en lysstyrke på 900 lumens og en retningsbestemt spredning på 120 grader. Pærens høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer, at farverne fremstår naturlige og levende, tilpasset langt de fleste belysningsbehov i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Belysningsfarver til Enhver Stemning

  • Varm hvid (3000K): Perfekt til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære. Den varme kulør bidrager til en indbydende og rolig stemning.
  • Neutral hvid (4000K): Optimal til arbejdsområder, hvor koncentration og effektivitet prioriteres. Den neutrale tone sikrer, at belyste objekter fremstår naturlige uden forstyrrende farvetoner.

Holdbarhed og Pålidelighed

Vores LED-pære er udstyret med en pålidelig Samsung LED chip, som garanterer lang levetid og stabil ydeevne. For ekstra tryghed kommer pæren med en 5 års producentgaranti, hvilket forsikrer dig om produktets kvalitet og holdbarhed.

Produktdimensioner og Robusthed

Med dimensionerne 120 x Ø190 mm er det en kompakt og alsidig belysningsløsning, der passer til mange anvendelsesområder. Bemærk dog, at pæren har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er vandresistent og derfor egner sig bedst til indendørs brug.

Konklusion

Uanset om du ønsker en hyggelig indretning eller et effektivt arbejdslys, så er denne LED-pære det perfekte valg. Den kombinerer energieffektivitet, kvalitet og stil til en belysning, du kan stole på - hver dag.

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 109,00

Du sparer årligt 386 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke900 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug11w
Erstat70w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde120 mm.
Diameter190 mm.