5W LED globepære
Kultråd, 12,5 cm, rav farvet glas, ekstra varm, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Lyspære med kultråd og farvet glas til en hyggelig atmosfære

Denne 5W LED globepære er den perfekte erstatning for din gamle 45W lyspære. Med en E27 stor fatning kan den nemt tilsluttes til din 230V forsyning. Med en lysstyrke på 470 lumens og en spredning på 300 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Med sin høje lyskvalitet og en RA værdi på 80-85 giver denne pære et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Du kan være sikker på, at lyskvaliteten dækker de flestes behov.

Skab en nostalgisk stemning med rav farvet glas

Denne pære kommer i en ekstra varm kulør på 2400K, hvilket giver et behageligt og varmt lys med et skær, der minder om gamle glødetrådspærer. Det er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem eller på en restaurant eller café. Med dette varme lys kan du skabe en nostalgisk stemning, der giver et klassisk og elegant udseende.

Praktiske dimensioner og nem installation

Denne pære har dimensioner på 175 x Ø125 mm, hvilket gør den nem at installere i standard lamper eller loftudtag. Du kan nemt erstatte din gamle lyspære med denne LED globepære uden besvær. Du behøver ikke bekymre dig om at finde en specifik armatur til denne pære, da den passer til de fleste standard fatninger.

Samlet set er denne 5W LED globepære et fremragende valg, når du ønsker at opgradere dit hjem eller din forretning med et varmt og behageligt lys. Denne pære kombinerer en høj lyskvalitet med en nostalgisk æstetik og nem installation. Giv dit rum et ekstra strejf af elegance med denne LED globepære!

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 49,00

Du sparer årligt 261 kr pr. lyskilde

- +

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar
Forventes på lager igen: 10/03/2024

 
Produkt information
Lys
Ekstra varm hvid kulør2400K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke470 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Erstat45w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde175 mm.
Diameter125 mm.
MaterialeGlas
Iframe