5W LED globepære
Kultråd, 12,5 cm, rav farvet glas, ekstra varm, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

En 5W LED-globepære med E27 stor fatning er en effektiv og økonomisk løsning til at erstatte en traditionel 45W glødepære.

Denne LED-pære producerer 470 lumens, med en høj spredning på 300 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, som sikrer et naturligt og ægte lys, der viser farver flot og ægte.

Denne LED-pære er tilgængelig i to forskellige farver, ekstra varm (2400K) og ekstra varm hvid, begge med et udtryk i stil med gammeldags glødetrådspærer.

Denne pære har dimensioner på 175 x Ø125 mm.


5W LED Globepære med Kultråd

Oplev den ultimative kombination af klassisk design og moderne teknologi med vores 5W LED globepære. Perfekt til dem, der ønsker at bevare den traditionelle æstetik i deres belysning, mens de drager fordel af energibesparende LED teknologi.

Energibesparende og Effektiv

Med en effekt på 5W, erstatter denne LED globepære nemt en traditionel 45W glødepære, hvilket gøre den til et miljøvenligt og energiøkonomisk valg. Den kan tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og ukompliceret.

Lys og Kulør

  • Lysstyrke: Pæren leverer en lysstyrke på 470 lumens, der sikrer et klart og effektivt lys til ethvert rum.
  • Spredning: Med en bred lysfordeling på 300 grader skaber den en jævn og behagelig belysning uden skarpe skygger.
  • Lyskvalitet: En RA værdi på 80-85 garanterer et naturligt lys, hvor farver fremstår ægte og levende, hvilket er tilstrækkeligt for de fleste belysningsbehov.

Pæren afgiver en ekstra varm hvid kulør ved 2400K, hvilket giver et indbydende og hyggeligt skær, der minder om de klassiske glødetrådspærer. Dette gør den ideel til afslappende omgivelser med et vintage touch.

Design og Dimensioner

Denne LED globepære er udstyret med smukt ravfarvet glas, der tilføjer elegance og stil til enhver lampe. Med en dimension på 175 x Ø125 mm, passer den perfekt ind i store åbne lampefatninger og skaber en iøjnefaldende effekt.

Praktisk og Holdbar

Den har en stor E27 fatning, hvilket gør det let at finde passende lamper og sokler. Den avancerede LED teknologi sikrer, at du får glæde af dine pærer i mange år, mens du reducerer din elregning betydeligt.

Med denne kombination af æstetik og teknologi, vil du kunne nyde en smuk belysningsløsning, der passer perfekt til både moderne og traditionelle hjem. Invester i bæredygtig og stilfuld belysning med vores 5W LED globepære med kultråd.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 49,00

Du sparer årligt 261 kr pr. lyskilde

- +

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Ekstra varm hvid kulør2400K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke470 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Erstat45w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde175 mm.
Diameter125 mm.
MaterialeGlas