5W LED globepære
Kultråd, 12,5 cm, rav farvet glas, ekstra varm, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

En 5W LED-globepære med E27 stor fatning er en effektiv og økonomisk løsning til at erstatte en traditionel 45W glødepære.

Denne LED-pære producerer 470 lumens, med en høj spredning på 300 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, som sikrer et naturligt og ægte lys, der viser farver flot og ægte.

Denne LED-pære er tilgængelig i to forskellige farver, ekstra varm (2400K) og ekstra varm hvid, begge med et udtryk i stil med gammeldags glødetrådspærer.

Denne pære har dimensioner på 175 x Ø125 mm.


Produkt beskrivelse

Denne 5W LED globepære med kultråd er designet til at passe til E27 stor fatning og erstatter effektivt en traditionel 45W pære. Med en tilslutning til 230V forsyning er installationen nem og bekvem.

Med en lysstyrke på 470 lumens og en spredning på hele 300 grader, sikrer globepæren en jævn fordeling af lys i dit rum. Dette betyder, at du vil opleve en behagelig og bred belysning uden mørke pletter eller skygger. Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, vil denne pære producere et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger pæren til almindelig belysning i hjemmet eller i et erhvervslokale, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at opfylde langt de fleste behov.

Denne globepære er tilgængelig i ekstra varm kulør, hvilket betyder, at lyset vil have en varm tone på 2400K, lignende den gamle glødetrådspærer. Dette skaber en hyggelig atmosfære og giver et behageligt og varmt lys. Du kan sætte denne pære i en lampe og skabe et nostalgisk udtryk, samtidig med at du drager fordel af LED-teknologiens energieffektivitet.

Med dimensionerne 175 x Ø125 mm, passer denne LED globepære perfekt til de fleste lamper og armaturer. Dens ravfarvede glas giver et unikt udseende og tilføjer stil til enhver indretning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 49,00

Du sparer årligt 261 kr pr. lyskilde

- +

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Ekstra varm hvid kulør2400K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke470 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Erstat45w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde175 mm.
Diameter125 mm.
MaterialeGlas
Iframe