1W Farvet LED kronepære
Grøn, matteret, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

Vores 1W kronepære med E27 stor fatning er designet til at give dig et effektivt og æstetisk lyssetup.

Den har et 230V strømforsyning og leverer 30 lumens af lysstyrke og er designet med en bred spredning på 200 grader, så lyset fordeles jævnt og med høj kvalitet.

Den har en RA værdi på 80-85, der sikrer et naturligt og ægte lys, der viser alle farver flot.

Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Den har en størrelse på 70 x Ø45 mm og har en IP20 beskyttelsesklasse, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.


Produktbeskrivelse:

Denne 1W farvede LED-kronepære i grøn farve er ideel til at skabe en stemningsfuld belysning i forskellige rum. Med en stor E27 fatning er den let at installere, og den tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning.

Med en lysstyrke på 30 lumens og en bred spredning på 200 grader, sikrer denne LED-pære en jævn og effektiv fordeling af lyset. Dette betyder, at rummet oplyses ensartet, og intet område overses. Derudover har pæren en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Denne høje værdi sikrer, at belysningen viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger pæren til dekorative formål eller almindelig belysning, vil den kunne opfylde langt de flestes behov.

Med dimensionerne 70 x Ø45 mm passer denne LED-kronepære perfekt ind i forskellige armaturer og lamper. Den er ideel til både private hjem, butikker eller restauranter, hvor en farvet belysning kan skabe en særlig atmosfære.

Det er dog vigtigt at bemærke, at denne pære har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun anvendes indendørs eller i tørre omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 10,50

- +

  • Grøn
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørGrøn
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke30 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde70 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas
Iframe