V-Tac 10W/m COB-LED strip
5m, IP20, 24V, COB LED

Ny

Billigst på PriceRunner

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 10W/m COB-LED strip er et kraftigt og holdbart belysningsprodukt, der er perfekt til en bred vifte af anvendelser. Med en effekt på 10 watt pr. meter leverer denne LED-strip en imponerende lysstyrke på 800 lumens pr. meter. Dette sikrer en lys og strålende belysning, der er velegnet til både dekorative og funktionelle formål.

En af de vigtigste funktioner ved denne LED-strip er dens høje spredningsvinkel på 120 grader. Dette betyder, at lyset fordeles jævnt over et bredt område, hvilket er ideelt for rum, der kræver ensartet og omfattende belysning. Den høje lyskvalitet på denne LED-strip er også værd at bemærke, da den har en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt og ægte lys, der viser alle farverne korrekt og levende.

Denne LED-strip er også dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysniveauet efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Du kan vælge mellem to kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid er perfekt til at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære, hvor lys med en varm tone bidrager til en hyggelig stemning. Neutral hvid er ideel til effektive arbejdsmiljøer, da lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår naturlige og korrekte.

Denne LED-strip har en dimension på 8 mm og en beskyttelsesklasse på IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette gør den velegnet til brug indendørs i tørre omgivelser, såsom stuer, kontorer eller butikker.


Husk at tilkøbe:
- V-Tac 78W strømforsyning til LED strips - 24V DC, 3.25A, IP44 vådrum

Populære tilkøb:
- Trådløs dæmper med fjernbetjening - RF trådløs, memory funktion, 12V/24V (96W / 192W)


Dokumenter og certificater:
- Product Information Document Fische

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 315,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spændingsinterval24V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde8 mm.
Iframe