Sort rund samledåse
Til samling af ledninger, 2-ledet, IP67 vandtæt

connector.2wire.wp
Ny

Billigst på PriceRunner

Sort vandtæt samledåse til ledninger. til 2 leder

0,5 ~ 2 mm².

Ledningstykkelse: 4 - 10 mm.

Max. 32A.

2-ledet L/N


Alsidig og Holdbar Samledåse til Ledningssamling

Denne sorte, runde samledåse er den ideelle løsning til sikker og effektiv samling af 2-ledet ledninger. Den er perfekt egnet til brug i både bolig- og erhvervsinstallationer og sikrer, at dine elektriske forbindelser er både pålidelige og professionelle.

Robust og Vandtæt Design

Med en IP67 klassificering, er denne samledåse vandafvisende og beskytter mod støv og fugt, hvilket gør den velegnet til installationer i krævende miljøer. Husk dog, at selvom den kan modstå vandsprøjt, bør den ikke placeres under vand i længere perioder.

Vigtige Funktioner

  • Designet til 230V forsyning for kompatibilitet med standard elektriske systemer.
  • Kompakte dimensioner på 85 x Ø29 mm, hvilket gør den nem at installere på trange steder.
  • Enkel installation og vedligeholdelse med let adgang til indre forbindelser.
  • Den sorte farve giver et diskret og professionelt udseende, der passer ind i de fleste omgivelser.

Mangfoldige anvendelsesmuligheder betyder, at denne samledåse kan bruges i en række forskellige indstillingsmuligheder, fra udendørs belysning til indendørs elektriske projekter. Dens konstruktion sikrer, at den ikke kun beskytter, men også organiserer og effektiviserer dit arbejde i det lange løb.

Fleksibel og Let at Installere

Dens præcise design og brugervenlige funktioner gør installationen både hurtig og problemfri. Du skal blot have styr på dine ledninger og følge simple installationsprocesser, for at sikre en pålidelig og varig elektrisk forbindelse.

For elektrikere og gør-det-selv folk er denne samledåse en uvurderlig del af værktøjskassen, der leverer den nødvendige funktionalitet og pålidelighed. Invester i en løsning, der beskytter dine elektriske forbindelser og forlænger levetiden på dine systemer.

Til samling af ledninger, hvor både sikkerhed og funktionalitet er alfa og omega, er denne sorte runde samledåse det oplagte valg.

Flere detaljer

DKK 25,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde85 mm.
Diameter29 mm.