Sort T-samledåse med quick connector
Til samling af ledninger, 3-ledet, IP68 vandtæt

T.connector.3wire.wp
Ny

Billigst på PriceRunner

Sort vandtæt T-samledåse til ledninger til 3 leder.

Med vippepaler for hurtig montering af ledninger.

0,5 ~ 2 mm².

Ledningstykkelse: 4 - 10 mm.

Max. 32A.

3-ledet L/N/G


Robust og Effektiv T-samledåse til Ledningssamling

Oplev en problemfri og sikker løsning til samling af ledninger med denne sorte T-samledåse udstyret med quick connector. Det er et uundværligt produkt for både professionelle elektrikere og gør-det-selv entusiaster, som søger en pålidelig metode til at forbinde ledninger sikkert.

Design og Dimensioner

Den kompakte konstruktion af T-samledåsen gør den nem at installere på begrænset plads. Med dimensioner på 76,5 x 123,1 x 24,6 mm er den designet til at passe ind selv i de mest udfordrende installationer, uden at gå på kompromis med effektiviteten eller udseendet.

Exceptionel Vandtætning

Samledåsen er klassificeret som IP68, hvilket betyder, at den er fuldstændig vandtæt og kan modstå ekstreme forhold. Den kan ligge under vand i op til 1 meters dybde, hvilket gør den ideel til udendørs og fugtige miljøer.

Anvendelse og Sikkerhed

Produktet er specielt designet til at blive tilsluttet en 230V forsyning, og muliggør sammendragning af op til 3 ledere, hvilket sikrer en robust elektrisk forbindelse. Den innovative quick connector-teknologi sikrer en hurtig og problemfri opsætning, der sparer tid under installationen.

Nøglefunktioner

  • Quick Connector: Nem og hurtig installation uden brug af specialværktøj.
  • IP68 Klassifikation: Sikrer beskyttelse mod vandindtrængning op til 1 meters dybde.
  • 230V Kompatibilitet: Pålidelig tilslutning til standard elektriske netværk.
  • 3-Ledet Kapabilitet: Perfekt til at forbinde flere ledninger samtidigt.

Samlet set er denne sorte T-samledåse med quick connector et essentielt værktøj for enhver, der ønsker at sikre en sikker og holdbar forbindelse af ledninger. Dens industrielle styrke og pålidelige beskyttelse gør den til et fremragende valg til både kommercielle og private installationer. Uanset om det er til brug i haven, i kælderen, eller under særlige installationsbehov, leverer denne samledåse den nødvendige pålidelighed og langvarig ydeevne.

Flere detaljer

DKK 58,00

- +

Forventes på lager igen: 28/10/2024

 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde123,1 mm.
Bredde76,5 mm.
Dybde24,6 mm.