Sort rund samledåse
Til samling af ledninger, 3-ledet, IP67 vandtæt

connector.3wire.wp
Ny

Billigst på PriceRunner

Sort vandtæt samledåse til ledninger. til 3 leder

0,5 ~ 2 mm².

Ledningstykkelse: 4 - 10 mm.

Max. 32A.

3-ledet L/N/G


Sort rund samledåse til sikker og effektiv ledningssamling

Bring orden i dine ledninger med denne pålidelige og robuste samledåse. Den er designet til at håndtere op til 230V forsyning og er ideel til både privat og professionelt brug, hvor sikkerhed og funktionalitet er en prioritet.

Den sorte runde samledåse er ikke kun praktisk, men også stilfuld med sit enkle og diskrete design. Dens dimensioner på 85 x Ø29 mm gør den kompakt, hvilket gør den let at installere på lidt plads, uden at det går ud over effektiviteten.

Nøglefunktioner

  • 3-ledet samling: Perfekt til sikkert at forbinde op til tre ledninger, hvilket muliggør en ren og organiseret installation.
  • IP67 vandtæthed: Designet til at beskytte mod støv og tilfældig kontakt med vand, hvilket gør den velegnet til udendørs eller fugtige miljøer. Bemærk, at selvom den er vandtæt, bør den ikke nedsænkes i vand i længere perioder.
  • Holdbart materiale: Bygget til at modstå slid og ydre påvirkninger, hvilket sikrer en lang levetid.

Installation af denne samledåse er enkel, hvilket gør det muligt for både fagfolk og gør-det-selv entusiaster at installere den uden besvær. Med dens praktiske funktionalitet og robuste design er den et oplagt valg til enhver elektrisk installation, hvor pålidelige forbindelser er et must.

Sikkerhed er en central del af denne samledåse, og med sin IP67 klassificering, kan du være sikker på, at den beskytter dine forbindelser mod udefrakommende elementer. Uanset om det er i din garage, have eller indenfor i en industrihal, giver denne samledåse tryghed ved at opretholde en tør og sikker tilslutning.

Samlet set er denne sorte runde samledåse et praktisk og nødvendigt tilbehør til dine elektriske installationer. Den sikrer en stabil, sikker og nem samling af ledninger, hvilket gør den til det foretrukne valg for alle, der ønsker kvalitet og holdbarhed.

Flere detaljer

DKK 28,00

- +

Forventes på lager igen: 28/02/2025

 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde85 mm.
Diameter29 mm.