LEDlife 60W LED lysbar
Lysbro, bil, lastbil, traktor, trailer, kombineret spredning, IP67 vandtæt, 9-32V

LL.work.60W.combo.bar.cw
Ny

Billigst på PriceRunner
Har du brug for mere lys til dit køretøj? Så kommer her et godt bud.

LED Lysbro på 60W fra LEDlife kan nemt monteres på dit køretøj efter eget valg.

Lyset har en blandet spredning, således at en del af LED'erne har en smal spredning, og den anden har en større spredning.
Dette giver et godt bredt lys lige foran lysbaren, samtidig med et fokuseret lys der når længere fremad.

Lysbaren er lavet i 6063 aluminium, med monteringsbeslag i rustfrit stål. 

Virker med en bred spændingsflade fra 9V-32V, så lysbommen kan bruges på både biler, både, trailere, lastbiler mm.


Effektiv LED lysbar til køretøjer med lang levetid og god belysning

Dette produkt, LEDlife 60W LED lysbar, er specielt designet til brug i køretøjer som biler, lastbiler, traktorer og trailere. Det er en pålidelig og holdbar lyskilde, der er velegnet til forskellige formål, herunder kørsel i mørke eller dårligt belyste områder.

LEDlife 60W LED lysbaren har en effekt på 60W og skal tilsluttes en 9-32V strømkilde. Dette betyder, at den kan anvendes på forskellige typer køretøjer uden problemer med strømforsyningen.

Med en lysstyrke på imponerende 5100 lumens og en spredning på 60/30 grader, er denne lysbar i stand til at levere en kraftig og bred belysning. Dette gør den ideel til brug både på vejen og i terrænet. Uanset om du har brug for at køre om natten eller i dårligt vejr, vil denne lysbar hjælpe med at belyse vejen fremad og øge sikkerheden.

En af de største fordele ved dette produkt er dets holdbarhed. Ved at bruge LED af højeste kvalitet kan den forventes at have en levetid på op til 50.000 timer. Samtidig er der minimalt fald i lysstyrken over tid, hvilket sikrer, at du kan nyde en jævn og pålidelig belysning i mange år fremover.

For at sikre en optimal drift er denne lysbar udstyret med en professionel og pålidelig driver samt god køling. Dette reducerer risikoen for overophedning og forlænger dermed ikke kun LED-lysets levetid, men også hele produktets levetid.

Med dimensioner på 510 x 44 x 80 mm passer denne lysbar nemt på de fleste køretøjer uden at optage for meget plads. Den er også IP67-vandtæt, hvilket betyder, at den kan modstå vandstænk og dårlige vejrforhold. Men det skal bemærkes, at den ikke tåler at ligge under vand i længere tid.

LEDlife 60W LED lysbaren leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør installationen nem og enkel. Alt du skal gøre er at tilslutte den til den rette strømkilde, og så er du klar til at få glæde af den kraftige belysning.

Med LEDlife 60W LED lysbaren kan du forvente en pålidelig, effektiv og holdbar belysning til dit køretøj. Uanset om det er til professionelt eller privat brug, vil denne lysbar være en pålidelig ledsager på dine køreture.

Flere detaljer

DKK 722,00

- +

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke5100 lumens
Spredning60/30 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug60w
Spænding9-32V
Dimensioner
Højde44 mm.
Bredde510 mm.
Dybde80 mm.
MaterialeAluminium+PC
Iframe