30W LED kolbepære
Kultråd, matteret glas, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


30W LED kolbepære med kultråd, matteret glas og E27 fatning

Denne 30W LED kolbepære er designet til at levere et kraftigt og jævnt lys til dit rum. Med en stor E27 fatning er den nem at installere og tilslutte til en standard 230V forsyning. Pæren er ideel til både hjemmebrug og kommercielle miljøer, hvor en høj lysstyrke er påkrævet.

Lysstyrken på 4600 lumens sikrer, at dit rum bliver optimalt oplyst, mens den brede spredning på 300 grader sikrer en jævn fordeling af lyset uden blinde pletter. Dette er især vigtigt i store rum eller områder, hvor der er behov for konstant og klar belysning.

Det matte glasomslag bidrager til en behagelig og diffust lysfordeling, der reducerer blænding og eliminerer direkte syn af lyskilden. Dette skaber et behageligt og blødt lysmiljø i rummet.

Denne LED kolbepære har også en høj lyskvalitet med en farvegengivelsesindeks (RA-værdi) på 80-85. Dette betyder, at pæren er i stand til at producere et naturligt og ægte lys, der flot og nøjagtigt viser alle farver. Uanset om det er til kunstneriske formål, læsning eller arbejde, vil denne pære give optimal belysning til langt de flestes behov.

Pæren er tilgængelig i en neutral hvid kulør på 4000K. Denne kulør giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø, hvor objekter og overflader oplyses uden blå eller gule toner. Dette sikrer, at belyste emner fremstår naturlige og uden farveforvrængning.

Med dimensioner på 240 x Ø90 mm passer denne LED kolbepære nemt ind i eksisterende armaturer og lamper. Den er også let at udskifte med gamle glødepærer eller traditionelle lyskilder uden behov for yderligere installationer.

Samlet set er denne 30W LED kolbepære med kultråd, matteret glas og E27 fatning et pålideligt og energieffektivt valg til dit belysningsbehov. Med dens høje lysstyrke, jævne lysfordeling og naturlige farvegengivelse vil den skabe et behageligt og produktivt lysmiljø i rummet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 249,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
Forventes på lager igen: 06/03/2024

 
Produkt information
Lys
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke4600 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug30w
Spænding230V
EnergimærkeC (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde240 mm.
Diameter90 mm.
MaterialeGlas
Iframe