30W LED kolbepære
Kultråd, matteret glas, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Denne 30W LED kolbepære er perfekt til at opgradere dit nuværende belysningssystem. Med en stor E27 fatning kan den nemt tilsluttes til en 230V forsyning og give et kraftfuldt lys på hele 4600 lumens. Den høje spredning på 300 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i hele rummet, så du kan nyde godt af en optimal belysning. .

.

Med en høj lyskvalitet på RA værdi 80-85 får du en naturlig belysning, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov og giver et behageligt og hyggeligt lys, der er optimalt til forskellige rum og aktiviteter. .

.

Denne LED kolbepære fås i en neutral hvid kulør på 4000K, hvilket giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige. Denne kulør er perfekt til arbejdspladser, kontorer og andre steder, hvor der er behov for en optimal belysning. .

.

Med dimensionerne på 240 x Ø90 mm passer denne LED kolbepære til de fleste lamper og armaturer. Den er nem at installere og kan give dig mange års pålidelig og effektiv belysning. Med denne LED kolbepære kan du opgradere dit belysningssystem på en nem og prisvenlig måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

DKK 209,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke4600 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug30w
Spænding230V
EnergimærkeC (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde240 mm.
Diameter90 mm.
MaterialeGlas