Restsalg: V-Tac 6W LED sort væglampe
IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner
Smart sort væglampe, som giver et flot lys over og under selve lampen. 
Lysspredningen i top og bund er henholdsvis 15 og 120 grader.Produktbeskrivelse

Denne væglampe fra V-Tac er et perfekt valg til udendørs belysning. Med sit slanke og moderne design giver den et stilfuldt look til enhver facade. Den sorte farve passer godt til forskellige byggestile og giver et elegant udtryk.

6W LED - der erstatter 50W. Denne væglampe bruger kun 6W strøm, men kan erstatte en traditionel 50W lyskilde. Dette betyder, at den er både energieffektiv og miljøvenlig. Med LED-teknologi kan du spare på din elregning og være med til at reducere dit klimaaftryk.

Tilslutning til 230V forsyning gør det nemt at installere denne væglampe. Du kan tilslutte den direkte til din eksisterende strømforsyning uden brug for ekstra transformatorer eller ledninger.

Imponerende lysstyrke og fokuseret lys - med en lysstyrke på 660 lumens og et fokuseret lys på 10-120 grader, får du et kontrolleret og behageligt lys. Dette gør lampen ideel som både belysning ved indgangspartiet eller som en del af din havebelysning.

Lampen har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farverne korrekt og flot. Uanset om du bruger den til at belyse kunstværker eller dit haves landskab, vil denne væglampe give en ægte og smuk belysning.

Kulør på lyset - denne væglampe findes i neutral hvid (4000K). Den neutrale kulør skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande fremstår helt naturlige, uden at farverne vrides eller forvrides.

Dimensioner: 90 x 200 x 90 mm. Med sin kompakte størrelse er denne væglampe nem at montere og passer godt ind i ethvert design. Den er også IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Du kan derfor trygt montere denne lampe uden at bekymre dig om vejret.

Med integreret lyskilde. Denne væglampe leveres komplet med en integreret LED-lyskilde. Du behøver ikke bekymre dig om at købe en separat pære, da alt hvad du har brug for er inkluderet i denne lampe.

Giv dit udendørs område et elegant og moderne look med denne V-Tac 6W LED sorte væglampe. Den leverer en kraftig og behagelig belysning samtidig med at den er energieffektiv og nem at installere. Uanset om du har brug for belysning ved indgangspartiet, langs en sti eller i din have, vil denne væglampe opfylde dine behov.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Flere detaljer

Før: DKK 461,00

-30%

DKK 322,70

Du sparer årligt 288 kr pr. lyskilde

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke660 lumens
Spredning10-120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug6w
Erstat50w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde200 mm.
Bredde90 mm.
Dybde90 mm.
MaterialeAluminium
Iframe