Restsalg: 6w sort væglampe
firkantet, justerbar spredning, IP54

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot firkantet Væglampe med 6 watt led justerbar spredning.

Den er fra Engelske Optonica, lampen leveres i et virkelig flot finish
IP54.

Lampen leveres med en lysstyrke på 660 lumen, og en spredning på 10-120 grader. Dæmpning af denne lampe er ikke muligt, lampen er samtidigt F mærket med et forbrug på 6 watt. Kuløren på lyset er 3000K eller 4000K, se beskrivelse længere nede. RA værdien er >= 80

 


Kan bruges både indenfor og udenfor 


Produktbeskrivelse:

Denne 6W sort væglampe er det perfekte valg til at skabe både en funktionel og stemningsfuld belysning i dit hjem eller udendørsarealer. Med en justerbar spredning af lyset og en IP54-klassificering, er denne lampe velegnet til både udendørs og indendørs brug.

Effektivt LED-lys:

Med en effekt på 6W LED, der erstatter en traditionel 50W lyskilde, giver denne væglampe en lysstyrke på 660 lumens. Den høje effektivitet gør ikke kun lampen energibesparende, men sikrer også en høj kvalitet af lys, der kan lyse op i ethvert rum.

Varm hvid lyskulør:

Den varme hvide lyskulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet, hvor du kan nyde det bløde og varme lys. Den varme kulør bidrager til at skabe en hyggelig stemning, perfekt til afslapning eller hyggelige stunder derhjemme.

Praktiske detaljer:

Denne væglampe tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri. Lampen er desuden forsynet med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe ekstra lyskilder til lampen.

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning på terrassen eller belyse gangen med et blødt lys, er denne 6W sort væglampe med justerbar spredning det perfekte valg. Med dens moderne design og praktiske egenskaber er denne lampe en funktionel og stilfuld tilføjelse til enhver indretning.

Flere detaljer

Før: DKK 199,00

-40%

DKK 119,40

Du sparer årligt 288 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm Hvid, Neutral hvid
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke660 lumens
Effekt og spænding
Forbrug6w
Erstat50w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
Iframe