Restsalg: Spectrum 5W Farvet LED pære
Gul, matteret, E27

Nedsat pris!
sp.WOJ+14113
Ny

Billigst på PriceRunner


Detaljeret beskrivelse:

Dette restsalg på Spectrum 5W farvet LED-pære i gul, matteret udgave med E27 fatning er et fantastisk valg til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 5W og stor E27 fatning kan denne LED-pære nemt tilsluttes til en almindelig 230V strømkilde.

En af de vigtige funktioner ved denne LED-pære er dens høje spredning på 270 grader, som sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette resulterer i en ensartet belysning i rummet og eliminerer mørke pletter eller skygger.

Denne LED-pære producerer en høj kvalitet lys med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der viser farverne korrekt og klart. Den høje lyskvalitet gør denne pære egnet til de flestes behov, uanset om det er til hjemmebrug eller professionel brug.

Med dimensioner på 93 x 50 mm passer denne LED-pære nemt i de fleste standard lamper eller armaturer. Den gule, matterede farve tilføjer en hyggelig atmosfære og kan bruges til at skabe forskellige stemninger i rummet.

Uanset om du har brug for ekstra belysning i stuen, kontoret eller soveværelset, er denne Spectrum 5W farvet LED-pære et pålideligt valg. Udnyt dette restsalg og opgrader din belysning med denne stilfulde og effektive LED-pære.

Flere detaljer

Før: DKK 16,00

-40%

DKK 9,60

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding230V
Dimensioner
FatningE27
Bredde93 mm.
Dybde50 mm.
Iframe