V-Tac 7W LED spotpære
12V, MR16 / GU5.3

Ny

Billigst på PriceRunner


V-Tac 7W LED spotpære er en kraftfuld og energieffektiv lyskilde, som er ideel til både private og erhvervsmæssige formål. Med en MR16 / GU5.3 fatning kan den let installeres i forskellige former for armaturer, og den erstatter nemt en traditionel 40W pære. For at fungere kræver den en 12V forsyning, hvilket gør den velegnet til steder, hvor man ønsker at spare på energien og reducere omkostningerne.


Lysstyrken på 380 lumens og det fokuserede lys på 38 grader sikrer en præcis og kontrolleret belysning, der er ideel til forskellige anvendelser. Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, kan man forvente et naturligt lys, som flot og ægte viser alle farver. Det er en lyskvalitet, der er tilstrækkelig til langt de flestes behov.


V-Tac 7W LED spotpære fås i varm hvid (3000K) kulør, som giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys er med til at skabe en hyggelig stemning, som er perfekt til steder, hvor man ønsker at skabe en afslappet og indbydende atmosfære.


Med dimensioner på 70 x Ø50 mm passer V-Tac 7W LED spotpære perfekt til forskellige armaturer og er nem at installere. Alt i alt er det en energieffektiv, kraftfuld og holdbar lyskilde, der er ideel til forskellige formål.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 41,00

Du sparer årligt 216 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke380 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug7w
Erstat40w
Spænding12V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningMR16
Højde70 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePVC
Iframe