Spectrum 3,8W LED pære
212 lm/W, A60, kultråd, klart glas, E27

Ny

Billigst på PriceRunner
Ny energieffektiv LED pære fra Spectrum - Klasse A


Opgrader dit belysningsmiljø med denne innovative Spectrum 3,8W LED pære, der kombinerer energieffektivitet med et stilfuldt design. Denne pære er den ideelle erstatning for traditionelle glødepærer på 60W, hvilket gør den til et miljøvenligt og økonomisk valg.

Funktionalitet og Ydeevne

Den 3,8W LED pære tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel uden behov for yderligere konvertere eller transformatorer. Den tilbyder en imponerende lysstyrke på 806 lumens, hvilket sikrer et klart og stærkt lys med en bred spredning på 300 grader. Dette brede lysfelt sikrer, at lyset fordeles jævnt i hele rummet.

Høj Kvalitet og Lang Levetid

Med en RA værdi mellem 80-85 opnår du høj lyskvalitet, som sikrer et naturligt lys, der lader farver fremstå ægte og levende. Livslængden for denne pære er exceptionel, takket være anvendelsen af førsteklasses LED-teknologi, der garanterer op til 50.000 timers brug med minimalt tab af lysstyrke. En professionel og driftssikker driver sammen med en effektiv køleløsning understøtter denne lange levetid.

Fleksibilitet i Lysvalg

Tilpas dit lysmiljø med valget mellem tre forskellige lysfarvetemperaturer:

  • Varm hvid (3000K): Ideel til at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære, perfekt til stuer og soveværelser.
  • Neutral hvid (4000K): Optimal til arbejdsområder, hvor et klart og neutralt lys er nødvendigt for at undgå farveforvrængning.
  • Kold hvid (6000K): Populær i specielle indretninger som malerkabiner og akvarier, hvor et klart og blåligt lys er foretrukket.

Fysisk Dimension

Pæren har en kompakt størrelse med dimensionerne 106 x Ø60 mm, hvilket gør den let at installere i de fleste lamper og armaturer. Det klare glasdesign med kultrådseffekt tilføjer et klassisk og elegant udseende, der passer til både moderne og traditionelle interiørs.

Investér i denne effektive og alsidige Spectrum 3,8W LED pære og nyd godt af både energibesparelser og enestående belysning i dit hjem eller på arbejdspladsen.

Flere detaljer

DKK 42,00

Du sparer årligt 367 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke806 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug3.8w
Erstat60w
Spænding230V
EnergimærkeA (A-G)
Dimensioner
Højde106 mm.
Diameter60 mm.