Dure 3 Downlight 8W
Varm hvid, 230V, 110°, IP54, IK06, 118x31, Hvid, Rund, Integreret driver

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Dure 3 Downlight 8W er en elegant og effektiv downlight, der er ideel til både privat og kommerciel brug. Med en effekt på 8W og tilslutning til 230V forsyning, er denne downlight energieffektiv og nem at installere. Den har en imponerende lysstyrke på 725 lumens og en stor spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at dette downlight giver et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om det bruges til belysning i stuen, køkkenet eller kontoret, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov.

Med en varm hvid kulør skaber dette downlight en behagelig og afstressende atmosfære, der bidrager til en hyggelig stemning i rummet. De dimensioner på 118 x 31 mm gør det let at integrere denne downlight i loftet, og den passer perfekt til et hul med en størrelse på 92 mm.

Den har en IP54 rating, hvilket betyder at den tåler fugtig luft og lette vandstænk på fronten. Dette gør den egnet til badeværelser eller udendørs arealer, hvor der kan være lidt mere fugt i luften.

Det integrerede design med en indbygget driver gør installationen hurtig og nem, da alt hvad du behøver er inkluderet i denne downlight. Med Dure 3 Downlight 8W får du ikke kun en pålidelig og effektiv belysningsløsning, men også et stilfuldt og moderne design, der passer godt til enhver indretning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 68,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke725 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde118 mm.
Dybde31 mm.
Hulstørrelse92 mm.
MaterialePC, PS
Iframe