G45 LED pære 8W E27
230V, kold hvid, Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Denne G45 LED pære er en energieffektiv og holdbar lyskilde med en effekt på 8W og en stor E27 fatning, som gør den let at installere i de fleste lamper og armaturer. Pæren tilsluttes til almindelig 230V forsyning, hvilket gør den nem at integrere i din eksisterende belysning.

Med en lysstyrke på 730 lumens og en spredning på hele 160 grader sikrer denne LED pære en jævn og behagelig belysning i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver ægte og flot. Dette gør pæren velegnet til de flestes behov.

Den kold hvide kulør giver et klart og koldt lys med et let blåligt skær, hvilket gør den ideel til rum, hvor et skarpere og mere koncentreret lys er ønsket. Eksempler på anvendelsesområder for denne kulør kan være malerkabiner, akvarier eller specielle dekorationer.

Med sine dimensioner på 89 x 47 mm passer denne G45 LED pære perfekt til en række forskellige armaturer og lamper. Den lange levetid og lave energiforbrug gør den til et økonomisk og miljøvenligt valg til din belysning.

Samlet set er denne G45 LED pære en pålidelig og effektiv lyskilde, der kombinerer en høj lyskvalitet med energieffektivitet og holdbarhed. Uanset om du har brug for belysning derhjemme, på kontoret eller i andre rum, vil denne LED pære med sit kraftige lys og behagelige spredning være et godt valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 14,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke730 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Bredde89 mm.
Dybde47 mm.
Iframe