LED 230V 9W E27
Kold Hvid, Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

Dette LED-lys er en pålidelig og energieffektiv lyskilde, der passer perfekt til hjemmet eller kontoret. Med en effekt på 9W og en stor E27 fatning kan det nemt tilsluttes til 230V forsyning. Lysstyrken på imponerende 840 lumens og en spredningsvinkel på 270 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket gør det ideelt til generel belysning i rummet.

Det LED-lys har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at det naturlige lys vil fremhæve farverne på en ægte og flot måde. Dette gør det velegnet til de flestes behov, både derhjemme og på arbejdspladsen.

LED-lyset kommer i en kold hvid farve, som giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Selvom denne kulør ikke er så populær i Skandinavien, er den ideel til specielle formål som malerkabiner, akvarier eller særlige dekorationer, hvor et koldt lys er ønsket.

Med dimensionerne 108 x 60 mm passer dette LED-lys nemt ind i eksisterende lamper eller armaturer. Det er nemt at installere og vil give dig en pålidelig lyskilde i lang tid fremover.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 9,50

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke840 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug9w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Bredde108 mm.
Dybde60 mm.
Iframe