System Shift Basic
Line M Lineær Armatur 600mm, 20W, 3000K, Sort

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

Effekt: 20W

Tilslutning: Tilsluttes til 48V forsyning

Lysstyrke og spredning: System Shift Basic Line M Lineær Armatur 600mm har en lysstyrke på 700 lumens med en høj spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Lyskvalitet: Armaturet har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer en høj lyskvalitet med et naturligt lys, der viser alle farver på ægte vis. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Kulør på lyset: System Shift Basic Line M Lineær Armatur findes i varm hvid, som giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning i rummet.

Dimensioner: Armaturet måler 600 x 23 x 42 mm og har en IP20 klassificering, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtig over for vand.

Integreret lyskilde: System Shift Basic Line M Lineær Armatur har en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og bruge.

Denne armatur er ideel til brug i blandt andet stuer, kontorer, butikker og andre rum, hvor en behagelig belysning er ønskelig. Med sin høje lyskvalitet, jævne spredning og varme hvide lyskulør, skaber System Shift Basic Line M Lineær Armatur en indbydende atmosfære, hvor man kan slappe af og nyde opholdet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 187,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke700 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug20w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde23 mm.
Bredde600 mm.
Dybde42 mm.
Iframe