Shift Basic
Line S Lineær Armatur 300mm 10W 3000K Sort

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv belysning med Shift Basic, Line S Lineær Armatur

Shift Basic, Line S Lineær Armatur er en moderne og stilfuld armatur, der med sit slanke design på 300 x 23 x 42 mm passer perfekt ind i enhver indretning. Med en effekt på 10W er denne armatur ideel til at skabe en behagelig atmosfære i rummet. Den tilsluttes let til en 48V forsyning, hvilket gør den nem at implementere i både private hjem og kommercielle miljøer.

Armaturet leverer en lysstyrke på 350 lumens og har en spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 er dette armatur i stand til at fremhæve alle farver på en naturlig og ægte måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at imødekomme langt de flestes behov og sikrer en behagelig belysning i ethvert rum.

Armaturet fås i en varm hvid kulør, som bidrager til at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære. Det varme lys er med til at skabe en behagelig stemning, hvor man kan slappe af og nyde rummets indretning på bedste vis.

Med en IP20 klassificering er dette armatur ikke modstandsdygtig over for vand og bør derfor anvendes indendørs i tørre omgivelser. Den integrerede lyskilde gør det let at installere armaturet, så du hurtigt kan nyde en forbedret belysning i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Samlet set er Shift Basic, Line S Lineær Armatur et pålideligt og effektivt valg, når det kommer til belysning. Med sin høje lyskvalitet, behagelige kulør og nemme installation er dette armatur en ideel løsning til enhver belysningsopgave, hvor fokus er på både funktionalitet og æstetik.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 121,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke350 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde23 mm.
Bredde300 mm.
Dybde42 mm.
Iframe