Piatta 12W
CCT 230V, IP44, 180x47mm, Grå, Rundt, Facadelampe

Ny

Billigst på PriceRunner


Piatta 12W, CCT 230V, IP44, 180x47mm, Grå, Rundt, Facadelampe

Denne Piatta 12W facadelampe er designet til at levere effektiv belysning med en lysstyrke på 1000 lumens. Lampen har en effekt på 12W og tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere i forskellige udendørs omgivelser.

Lyskvaliteten er afgørende for enhver lampe, og denne Piatta facadelampe har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og ægte, hvilket fremhæver alle farver på en flot og realistisk måde. Uanset om du bruger lampen til at belyse en facade, et indgangsområde eller en have, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov.

Med dimensionerne 180 x 47 mm har denne lampe en kompakt og stilfuld design, der passer godt til forskellige udendørs miljøer. Den grå farve giver et moderne og tidløst udseende, der kan matches med forskellige arkitektoniske stilarter.

IP44-klassifikationen betyder, at denne facadelampe tåler fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den velegnet til udendørs brug, selv i områder med varierende vejrforhold. Du kan være sikker på, at lampen vil fungere pålideligt og effektivt under forskellige vejrforhold.

Denne Piatta facadelampe har desuden integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe og udskifte pærer. Lampen er designet til at være energieffektiv og holdbar, hvilket giver dig mange timers pålidelig belysning uden bekymringer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 89,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke1000 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde180 mm.
Dybde47 mm.
MaterialePLASTIC