Piatta 18W 230V IP44 250x47mm Hvid Rundt Facadelys.

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektivt og stilfuldt facadelys

Med Piatta 18W 230V IP44 facadelyset kan du opgradere dit udendørs rum med både funktionalitet og æstetik. Dette rund formede facadelys er designet til at levere en imponerende lysstyrke på hele 1800 lumens, hvilket skaber en lysende effekt, der ikke kun lyser op, men også tilføjer en touch af elegance til din facade.

Integreret lyskilde og høj lyskvalitet

Dette facadelys er udstyret med en 18W integreret lyskilde, der gør det nemt at installere og bruge. Med en RA værdi på 80-85 garanteres en høj lyskvalitet, der sikrer, at alle farver vises flot og ægte. Det naturlige lys, der skabes, er behageligt for øjnene og tilfredsstiller langt de flestes behov for belysning.

Tåler fugt og vandstænk

Med en IP44 klassificering kan dette facadelys tåle fugtig luft og lette vandstænk på fronten. Dette gør det ideelt til udendørs brug og passer perfekt til at oplyse facader, indgange eller andre udendørs områder, der kræver ekstra belysning.

Kompakte dimensioner

Med dimensionerne 250 x 47 mm er dette facadelys kompakt og nemt at placere på forskellige facadeoverflader. Den runde form skaber et blødt og behageligt lys, der skaber en indbydende atmosfære omkring dit hjem.

Opgrader din udendørs belysning med Piatta 18W 230V IP44 facadelyset og nyd en kombination af effektivitet, stil og holdbarhed i et enkelt og elegant design.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 138,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke1800 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug18w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde250 mm.
Dybde47 mm.
MaterialePLASTIC