LED G45 E14 230V 8W Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og alsidig LED-pære til ethvert miljø

Opdag den ultimative lyskilde med denne LED G45 E14 230V 8W Spectrum, der kombinerer effektivitet og alsidighed i et stilfuldt og praktisk design. Denne LED-pære er ideel til både hjem og arbejdsplads og giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige lysstemninger for at skabe den perfekte atmosfære.

Skabt til din hverdag

Kernen i denne LED-pære er dens lysstyrke på 710 lumens, som sikrer et stærkt og klart lys, der let spreder sig i rummet med en bred spredningsvinkel på 160 grader. Denne brede spredning garanterer, at lyset jævnt udfylder ethvert rum, hvilket gør det til en fremragende løsning til både små og store områder.

Tilslutning og kompatibilitet

Med en standard E14 lille fatning og en 230V tilslutningsmulighed, er denne LED-pære nem at installere og kompatibel med mange eksisterende lampedesigns, hvilket giver dig fleksibilitet og praktisk anvendelse.

Høj lyskvalitet for naturlig farvegengivelse

Pæren har en betydelig RA-værdi på 80-85, der sikrer, at farver fremstår klare og naturlige, hvilket gør den velegnet til de fleste daglige belysningsbehov. Dette niveau af lyskvalitet gør det muligt for dig at nyde et naturligt og blødt lys, der forbedrer alle rum i dit hjem eller arbejdsområde.

Fleksible valg af lysfarve

LED G45 pæren tilbyder tre forskellige kulører:

  • Varm hvid (3000K): Perfekt til skabelsen af en hyggelig og afstressende atmosfære, ideel til stuer og afslapningsområder.
  • Neutral hvid (4000K): Skaber et effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner, og er dermed optimalt til kontorer og arbejdsområder.
  • Kold hvid (6000K): Tilfører et koldt, blåligt lys, der ofte anvendes til specialmiljøer som malerkabiner, akvarier og speciel dekoration i Skandinavien.

Kompakt og funktionelt design

Med dimensionerne 90 x 47 mm, er denne LED-pære designet til at passe godt ind i de fleste lamper, samtidig med at den tilbyder en moderne og energieffektiv belysningsløsning. Uanset hvor du placerer den, vil pæren sikre dig den belysning, du har brug for, med den fleksibilitet i farve og stemning, du ønsker.

Opsummering

Denne LED G45 E14 230V 8W Spectrum pære er det ideelle valg for dem, der søger en alsidig, pålidelig og økonomisk lyskilde, der leverer høj lyskvalitet og let kan tilpasses dine specifikke behov. Oplev forskellen i lys og stemning i dine rum med denne fremragende LED-løsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 15,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke710 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Bredde90 mm.
Dybde47 mm.