Spectrum 4W LED Globepære
G95, Kultråd. E27

sp.WOJ+13763
Ny

Billigst på PriceRunner

Opgrader dit hjem med Spectrum 4W LED Globepære - G95, en elegant og energieffektiv belysningsløsning med en nostalgisk kultråd, der skaber en varm og indbydende atmosfære.

  • Energieffektiv: Spar penge og energi med kun 4W forbrug, mens du får et lysudbytte på hele 450 lumen.
  • Bred lysspredning: Oplev omfattende belysning med en 300 graders lysspredning, der sikrer ensartet lys i hele rummet.
  • Stilfuldt design: Den smukke G95 globepære med en Ø95mm og kultråd tilføjer et vintage touch til enhver indretning.
  • Nem installation: Med en standard E27 fatning passer pæren let i de fleste lamper og armaturer.


Specifikationer:

Produktnavn: Spectrum 4W LED Globepære, G95, Kultråd. E27

Data om produktet: 4W LED globepære med E27 stor fatning, tilsluttes til 230V forsyning. Denne pære har en lysstyrke på 450 lumens og en imponerende høj spredning på 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Lyskvalitet: Denne pære har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder at lyset er af høj kvalitet og viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Dette er ideelt til de fleste belysningsbehov.

Dimensioner: Med målene 140 x Ø95 mm, passer denne globepære perfekt til mange forskellige lamper og armaturer.

Beskrivelse:

Denne Spectrum 4W LED Globepære er det perfekte valg, hvis du ønsker en energieffektiv og langtidsholdbar lyskilde til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 4W kan du nyde godt af et klart og kraftigt lys, der samtidig er skånsomt for miljøet.

Med en E27 stor fatning passer denne globepære let i de fleste lamper og armaturer, så du kan opgradere din belysning uden besvær. Pæren tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning og er klar til brug med det samme.

Den imponerende lysstyrke på 450 lumens kombineret med en høj spredning på 300 grader sikrer, at rummet bliver oplyst jævnt og effektivt. Dette er især vigtigt i større rum, hvor en ensartet belysning er afgørende.

Med en lyskvalitet på RA 80-85 kan du være sikker på, at alle farver vises naturligt og ægte. Dette er vigtigt, da en god farvegengivelse er afgørende for både indretningen og stemningen i et rum.

Med dimensionerne 140 x Ø95 mm passer denne globepære let i mange forskellige lamper og armaturer. Den stilfulde kultråd-design tilføjer desuden et elegant touch til enhver belysningssituation.

Så hvis du leder efter en LED globepære, der kombinerer lavt energiforbrug, høj lysstyrke og god lyskvalitet, er Spectrum 4W LED Globepære det perfekte valg for dig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 36,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke450 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Bredde140 mm.
Diameter95 mm.
Iframe