Spectrum 6W LED pære
GU10, 230V, matteret hvid plast

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 6W LED pære er designet med en GU10 fatning og kan tilsluttes til en 230V forsyning. Den er lavet af matteret hvid plast, hvilket giver en stilfuld og moderne udseende.

Lysstyrke: Med en lysstyrke på 500 lumens og en spredning på 120 grader, sikrer denne LED pære en jævn og bred fordeling af lys. Dette betyder, at rummet bliver godt oplyst og du ikke oplever mørke hjørner eller områder.

Lyskvalitet: Med en RA-værdi på 80-85, er lyskvaliteten høj nok til at tilfredsstille de fleste behov. Det naturlige lys, der genereres af denne LED pære, viser alle farver flot og ægte. Du vil kunne nyde omgivelsernes udseende og farver uden forvrængning.

Kulør på lyset: Du kan vælge mellem tre forskellige kulører til denne LED pære: varm hvid (3000K), neutral hvid (4000K) og kold hvid (6000K). Varm hvidkulør skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, perfekt til aftenens afslapning. Neutral hvidkulør skaber det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner. Kold hvidkulør-anvendes mest til specielle situationer som malerkabiner og akvarier.

Dimensioner: Denne LED pære har dimensionerne 59 x 49 mm, hvilket gør den velegnet til en bred vifte af lamper og armaturer.

Med Spectrum 6W LED pæren får du en pålidelig lyskilde med høj lyskvalitet og forskellige kulørvalg. Den passer perfekt til både privat og erhvervsmæssig brug og vil tilføje et æstetisk og behageligt lys til ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 13,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Bredde59 mm.
Dybde49 mm.
Iframe