Spectrum 8W LED pære
R63, E27, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner

Oplev den perfekte belysning til dit hjem med Spectrum 8W LED pæren - R63, E27, 230V.

Denne pære kombinerer energieffektivitet med en spredningsgrad 110°, hvilket skaber en lys og behagelig atmosfære i ethvert rum.

  • Effektiv energiudnyttelse: Med kun 8W forbrug leverer denne pære imponerende 710 lumen, hvilket sikrer lavere elregninger uden at gå på kompromis med lysstyrken.
  • 110° spredningsgrad: Den 110° graders spredningsvinkel giver en jævn og omfattende belysning, ideel til både store og små rum.
  • Standard E27 fatning: Den klassiske E27 sokkel gør installationen enkel og hurtig, kompatibel med de fleste lamper og armaturer.


Vigtige data om produktet:

- 8W LED pære, R63 E27 230V - Tilsluttes til 230V forsyning - Lysstyrke på 710 lumens med en spredning på 110 grader for en jævn fordeling af lyset - Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 for naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte - Kulører kan vælges i varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K) - Varm hvid kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære for en hyggelig stemning - Neutral hvid kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset - Dimensioner: 99 x 63 mm

Uddybende beskrivelse:

Denne 8W LED pære med en stor E27 fatning er et effektivt og energibesparende alternativ til traditionelle glødepærer. Med sin tilslutning til 230V forsyning er det nemt at installere og bruge denne pære i dit hjem eller på din arbejdsplads.Med en lysstyrke på 710 lumens og en spredning på 110 grader sikrer denne LED pære en jævn og bred fordeling af lyset. Dette betyder, at du kan belyse store områder og rum med det rette mængde lys uden blænding eller mørke pletter.Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at dette LED lys giver en flot og ægte visning af alle farver. Dette naturlige lys er tilstrækkeligt til at imødekomme de flestes behov og skaber en behagelig belysning i rummet.Du kan vælge mellem to kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør er ideel til at skabe en afslappende og hyggelig atmosfære, perfekt til stuen eller soveværelset. Denne kulør bringer det varme og bløde lys, der hjælper med at skabe en afstressende stemning.Neutral hvid kulør er perfekt til arbejdsområder, hvor der er behov for et effektivt og præcist lys. Dette lys er uden blå eller gule toner, hvilket gør det ideelt til at belyse områder, hvor præcision og nøjagtighed er vigtige, som eksempelvis på kontorer, arbejdsborde eller køkkener. Med neutral hvid kulør vil belyste emner fremstå helt naturlige uden farveforvrængning.Denne LED pære har også kompakte dimensioner på 99 x 63 mm, hvilket gør den nem at installere i forskellige lamper og armaturer uden at optage for meget plads.Med dette produkt får du en energibesparende og kvalitetsmæssig LED pære, der passer til både inden- og udendørs brug. Det er et ideelt valg til at opgradere belysningen i dit hjem eller arbejdsplads med en høj lyskvalitet og en behagelig kulør af lys.Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 20,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke710 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Bredde99 mm.
Dybde63 mm.