Spectrum 18W LED loftslampe
Ø25cm, Højde: 5,2cm, hvid kant, inkl. sort ring

Ny

Billigst på PriceRunner
Sort design ring medfølger.

Det runde design tilføjer en moderne stil til ethvert rum, mens det sorte cover skaber en iøjnefaldende kontrast og forbedrer den samlede æstetik.

Med sin IP54-klassificering er denne lampe ikke kun funktionel, men også modstandsdygtig over for støv og vandsprøjt, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Uanset om du har hus eller lejlighed, er lampen yderst velegnet til: Stuer, køkkener, soveværelser, gange, badeværelser og kontorer.

Er du på udkig efter en ny lampe/plafond, så er denne bestemt et af de bedste bud på markedet.


Produktbeskrivelse:

Den Spectrum 18W LED loftslampe er et stilfuldt og funktionelt lysarmatur til dit hjem eller kontor. Med sin minimalistiske design og kvalitetsmaterialer vil denne loftslampe tilføje et moderne touch til enhver stil.

Effekt: Denne loftslampe har en effekt på 18W. Dette gør den ideel til at give tilstrækkelig belysning i værelser af forskellige størrelser.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 2000 lumens og en spredningsvinkel på 115 grader kan denne loftslampe levere en jævn og bred belysning til rummet. Derfor behøver du ikke bekymre dig om mørke hjørner eller ujævn belysning.

Lyskvalitet: Denne loftslampe har en lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den er i stand til at vise farverne naturligt og ægte. Med denne høje lyskvalitet kan du være sikker på, at dine omgivelser vil se deres bedste ud under lyset fra denne lampe.

Kulør på lyset: Du kan vælge mellem to forskellige kulører til lyset. Den varme hvide (3000K) kulør skaber en afslappende og hyggelig atmosfære, perfekt til stuer eller soveværelser. Den kolde hvide (6000K) kulør, som har en tydelig blålig tone, er ofte brugt i malerkabiner, akvarier eller til særlig dekoration.

Dimensioner: Denne loftslampe har dimensioner på 52 x Ø250 mm, hvilket gør den egnet til de fleste standardlofter.

IP54 rating: Med en IP54-vurdering er denne loftslampe beskyttet mod fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den egnet til brug i badeværelser eller andre steder, hvor fugt kan være til stede.

Den Spectrum 18W LED loftslampe er et pålideligt og effektivt belysningsvalg, der opfylder langt de flestes behov. Uanset om du bruger den i dit hjem, kontor eller en anden indendørs omgivelse, vil den give dig en behagelig og jævn belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 134,00

- +

  • Varm
  • Kold

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke2000 lumens
Spredning115 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug18w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde52 mm.
Diameter250 mm.
MaterialePC
Iframe