Spectrum 18W LED loftslampe
Ø25cm, Højde: 5,2cm, hvid kant, inkl. sort ring

Ny

Billigst på PriceRunner
Sort design ring medfølger.

Det runde design tilføjer en moderne stil til ethvert rum, mens det sorte cover skaber en iøjnefaldende kontrast og forbedrer den samlede æstetik.

Med sin IP54-klassificering er denne lampe ikke kun funktionel, men også modstandsdygtig over for støv og vandsprøjt, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Uanset om du har hus eller lejlighed, er lampen yderst velegnet til: Stuer, køkkener, soveværelser, gange, badeværelser og kontorer.

Er du på udkig efter en ny lampe/plafond, så er denne bestemt et af de bedste bud på markedet.


Produktbeskrivelse

Denne Spectrum 18W LED loftslampe er designet til at give dig smukt og ægte lys i dit hjem. Med en diameter på 25 cm og en højde på 5,2 cm er denne loftslampe kompakt og passer perfekt til rum i forskellige størrelser. Den har en hvid kant og en sort ring, der tilføjer et stilfuldt touch til din indretning.

Data om produktet:

  • Effekt: 18W
  • Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning
  • Lysstyrke: 2000 lumens
  • Spredning: 115 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Den høje lysstyrke og spredning sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med denne loftslampe får du naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Kulør på lyset:

Vælg mellem 2 kulører: Varm hvid (3000K) og Kold hvid (6000K).

  • Varm kulør: Giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, perfekt til afslapning.
  • Kold hvid: Giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er sjældent brugt i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner: 52 x Ø250 mm

IP54: Tåler fugtig luft og vandstænk på fronten.

Med Spectrum 18W LED loftslampen får du ikke kun en effektiv lyskilde, men også et elegant og stilfuldt design, der vil passe til enhver indretning. Den er nem at installere og vil opfylde dine behov for lys i forskellige rum. Vælg den kulør, der passer bedst til dit rum, og nyd det flotte og naturlige lys, som denne loftslampe giver.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 134,00

- +

  • Varm
  • Kold

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke2000 lumens
Spredning115 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug18w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde52 mm.
Diameter250 mm.
MaterialePC