SPS 2-forbindelse t højre sort Spectrum

sp.WOJ+05184
Ny

Billigst på PriceRunner


SPS 2-forbindelse t højre sort Spectrum

Data om produktet: Denne SPS 2-forbindelse t højre i sort fra Spectrum er designet til at tilsluttes til en 230V strømkilde. Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer denne forbindelse et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig for langt de flestes behov, og resultatet er en behagelig belysning, der skaber en god atmosfære.

Dimensioner: Denne SPS 2-forbindelse har målene 165 x 32 x 100 mm, hvilket gør den kompakt og nem at placere i forskellige omgivelser.

IP20 Rating: Vær opmærksom på, at denne SPS 2-forbindelse har en IP20 rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er vigtigt at placere den et sted, hvor den ikke vil blive udsat for vand eller fugt.

Denne SPS 2-forbindelse t højre i sort fra Spectrum er ideel til brug i hjemmet, på kontoret eller i andre kommercielle miljøer, hvor der er behov for kvalitetsbelysning. Den er let at installere og giver en pålidelig performance, der opfylder kravene til moderne belysningssystemer.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 91,00

- +

Forventes på lager igen: 23/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde32 mm.
Bredde165 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium
Iframe