V-Tac hvid vægmonteret hotel spot 2W
RA80, 38°, IP20

Ny

Billigst på PriceRunner

Elegant LED væg monteret spot i hvidt hus.

150 lumens.

Spredning: 38 grader.


Produktbeskrivelse:

Dette V-Tac hvide vægmonterede hotel spot er ideelt til at skabe en behagelig atmosfære på hotelværelser eller i hjemmet. Med en effekt på kun 2W er det et energieffektivt alternativ til traditionelle spots. Det tilsluttes let til en 230V forsyning og er nemt at installere.

Med en lysstyrke på 150 lumens er dette spotet perfekt til at oplyse specifikke områder og skabe en hyggelig belysning. Det har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at det viser farverne naturligt og ægte. Dette sikrer, at du kan se farverne i deres virkelige nuancer.

Produktet er tilgængeligt i varm hvid (3000K), hvilket skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og er perfekt til afslapning og nydelse. Uanset om det bruges i hoteller eller i hjemmet, vil dette spot tilføje en ekstra dimension til indretningen.

Spotets dimensioner er 60 x 140 x 60 mm, hvilket gør det kompakt og diskret. Det har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor anbefales det at placere det i tørre områder indendørs for at sikre langvarig holdbarhed.

Produktet har en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe pærer separat. Det er alt-i-et-løsningen til at opgradere dit lys uden besvær.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 143,00

v. 10+  DKK 114,40

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar
  • 38°
  • Hvid

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke150 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde140 mm.
Bredde60 mm.
Dybde60 mm.
Iframe