V-Tac 6W LED sort væglampe
IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner
Smart sort væglampe, som giver et flot lys over og under selve lampen. 
Lysspredningen i top og bund er henholdsvis 15 og 120 grader.V-Tac 6W LED sort væglampe er en fantastisk løsning til at opgradere dit hjem eller kontor med moderne og energieffektiv belysning. Med dens 6W LED teknologi, erstatter denne væglampe let en 50W glødepære og giver dig en betydelig besparelse på din elregning. Det er også en miljøvenlig løsning, der hjælper med at reducere dit CO2-udslip og giver dig en længere levetid end traditionelle belysningskilder.


Væglampen er let at installere og tilsluttes til en 230V strømkilde, hvilket gør den til en ideel løsning til både privat og kommercielt brug. Med dens lysstyrke på 660 lumens og fokuserede lys på 10-120 grader, kan du være sikker på, at du får et kontrolleret lys, der passer til dine behov. Lampen har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket garanterer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte.


V-Tac 6W LED sort væglampe fås i en neutral hvid (4000K) kulør, der giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige. Lampens dimensioner er 90 x 200 x 90 mm, og den har en IP65 beskyttelsesklasse, der gør den velegnet til udendørs brug og tåler vandstænk og regn. Med dens integrerede lyskilde er det enkelt at udskifte og vedligeholde.


V-Tac 6W LED sort væglampe er den perfekte løsning til at opgradere dit hjem eller kontor med moderne og energieffektiv belysning. Det er en nem og praktisk måde at spare penge på din elregning, samtidig med at du får en flot og naturlig belysning.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 491,00

Du sparer årligt 288 kr pr. lyskilde

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke660 lumens
Spredning10-120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug6w
Erstat50w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde200 mm.
Bredde90 mm.
Dybde90 mm.
MaterialeAluminium