V-Tac 20W LED væglampe
Grå, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner


V-Tac 20W LED væglampe er et kraftfuldt og effektivt lysprodukt, der er ideelt til at skabe en jævn og behagelig belysning i både indendørs og udendørs miljøer. Med en lysstyrke på 1000 lumens og en spredning på 110 grader, er lampen i stand til at levere en jævn og velafbalanceret belysning, der sikrer en behagelig atmosfære og en optimal synlighed af omgivelserne.


En af de mest overbevisende funktioner ved V-Tac 20W LED væglampe er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 er lampen i stand til at levere et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Dette gør den ideel til brug i en bred vifte af miljøer, fra boliger til kontorer og butikker.


Lampen er også udstyret med LED af høj kvalitet, der sikrer en lang og pålidelig driftstid på op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Dette kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, gør at lampen har en lang levetid, og dermed er en god investering for både private og erhverv.


V-Tac 20W LED væglampe kommer i to kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Den varme kulør giver en afslappende og hyggelig atmosfære, mens den neutrale kulør er perfekt til effektive arbejdspladser, hvor belyste emner fremstår helt naturlige.


Lampens dimensioner er 319 x 170 x 114 mm, og den er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. V-Tac 20W LED væglampe har også en integreret lyskilde, hvilket gør installationen nem og hurtig.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 347,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug20w
SpændingsintervalAC: 100-240V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde170 mm.
Bredde319 mm.
Dybde114 mm.