V-Tac 20W LED væglampe
Grå, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 20W LED væglampe er ideel til udendørs brug takket være dens IP65-vurdering, hvilket betyder, at den er stænksikker og kan tåle regn. Lampen kommer med en inkluderet lyskilde og fungerer med en standard 230V strømforsyning.

Med en effekt på 20 watt og en lysstyrke på 1000 lumen, er denne væglampe i stand til at levere et klart og kraftigt lys, der lysner området omkring den. Med en bred spredning på 110 grader sikrer lampen en jævn fordeling af lyset og vil derfor dække et større område end traditionelle væglamper.

Lyskvaliteten på denne væglampe er af højeste kvalitet med en RA-værdi på 80-85. Det sikrer, at alle farver vises korrekt og naturligt, hvilket er vigtigt for visuel æstetik og farvegenkendelse. Denne lyskvalitet opfylder de flestes behov og kan anvendes både indendørs og udendørs.

Takket være brugen af LED af høj kvalitet kan denne væglampe forventes at have en lang og sikker levetid på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Dette er muliggjort af en pålidelig driver og en effektiv kølesystem, der sikrer, at lampen fungerer optimalt i lang tid.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem to forskellige kulører, afhængigt af dine præferencer og behov. Varm hvid (3000K) giver et behageligt og afslappende lys, der skaber en hyggelig atmosfære. Denne kulør er ideel til afslapning og hygge om aftenen. Neutral hvid (4000K) er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner. Dette sikrer, at belyste genstande vises naturligt og i deres rigtige farver.

Dimensionerne på denne væglampe er 319 x 170 x 114 mm, hvilket gør den passende til de fleste vægoverflader. Den kan nemt monteres udendørs, og dens vandtætte konstruktion sikrer pålidelig og sikker brug i alle vejrforhold.

Samlet set er denne V-Tac 20W LED væglampe et pålideligt valg til udendørs belysning. Den kombinerer kraftig lysstyrke, jævn spredning og høj lyskvalitet for at opfylde de flestes behov. Med en lang levetid og holdbar konstruktion er denne væglampe et godt investering for at opnå optimal belysning i udendørsområder.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 347,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug20w
SpændingsintervalAC: 100-240V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde170 mm.
Bredde319 mm.
Dybde114 mm.
Iframe