RF trådløs timer+dæmper med fjernbetjening
Inkl. endeprop, til 230V D16 Neonflex, memory funktion, maks. 200 m.

230V.Neonflex.D16.timer.RF.200m
Ny

Billigst på PriceRunner

Har du mere end 50 meter 230V D16 Neon flex LED strip?

Hvis du gerne vil kunne styre det hele med én fjernbetjening, har du her muligheden.

Denne dæmper kan klare op til 200 m af vores 230V D16 Neon flex LED strip.


Radiosignal med rækkevidde op til 15 meter.

Kan tilsluttes direkte til enkelt farvet LED strip.

Batterier er ikke inkluderet. Benytter 2x AAA.

Kan trække op til 200m 230V Neon flex LED strip.

Kontrollerboks størrelse: 95x85x35 mm.

2 stk. 5 cm krympeflex Ø20 mm medfølger.


Optimal Lysstyring og Komfort med RF Trådløs Timer+Dæmper

Få den fulde kontrol over din belysning med vores RF trådløse timer og dæmper, der leveres med en praktisk fjernbetjening. Designet specielt til at forbedre brugeroplevelsen med 230V D16 Neonflex, tilbyder dette produkt ikke kun bekvemmeligheden af trådløs kontrol, men også alsidig lysstyring og fleksibilitet.

Funktioner og Fordele

  • Trådløs Kontrol: Med den medfølgende fjernbetjening kan du nemt tilpasse lysintensiteten og skabe den perfekte atmosfære uden at skulle bevæge dig.
  • Dæmpbar Belysning: Juster lysstyrken efter dine behov og energibesparende vaner. Ideel til både hjemme- og erhvervsbrug.
  • Memory Funktion: Produktet husker din sidst anvendte lysindstilling, så du straks kan genvinde din favoritatmosfære, når lyset tændes igen.
  • Maksimal Rækkevidde: En kapacitet på op til 200 meter giver dig muligheden for at styre installationer langt væk fra betjeningsstedet.
  • Inkluderet Endeprop: For ekstra brugervenlighed følger en endeprop med, hvilket sikrer en let og sikker installation.

Praktisk Design

Dæmperens dimensioner på 95 x 35 x 85 mm gør den kompakt nok til at passe ind i ethvert setup uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Med en beskyttelsesklasse på IP20 bør produktet dog anvendes i tørre omgivelser, da det ikke er modstandsdygtigt over for vand, hvilket også gør det bedst egnet til indendørs brug.

Installation og Anvendelse

Tilslutning til 230V forsyning er enkel og ligetil, hvilket gør installationen hurtig og uden behov for komplekst elektrikerarbejde for de fleste. Den trådløse teknologi gør installationen endnu mere fleksibel, da der ikke kræves ledninger mellem betjeningsenheden og lyskilden.

Med denne RF trådløs timer+dæmper kan du skabe den ideelle lysindstilling til alle lejligheder, fra bløde, dæmpede toner til klar, energisk belysning. Det er det perfekte valg for dem, der søger en moderne løsning til lysstyring, der forener funktionalitet, bekvemmelighed og stil.

Flere detaljer

DKK 276,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde35 mm.
Bredde95 mm.
Dybde85 mm.