48 cm RGB akvarie armatur
5W LED, med sugekopper, IP67, memory funktion

Aqua-tube.RGB.48cm.5W
Ny

Billigst på PriceRunner

48 cm RGB LED akvarie lys på 5W med 24 LED'er.

Vandtæt og med sugekopper, så den kan sidde på indersiden af akvariet.

RGB farver giver dig mulighed for at være kreativ med lyset i dit akvarie. 

Vælg mellem 16 forskellige farver, så du kan finde den helt rigtige farve til dine fisk og planter.
Skru op og ned for lysstyrken efter behov eller vælg mellem flere forskellige farvespil.


Indbygget memory funktion, så lyset tændes på samme farve som da det blev slukket.


Kontroller og infrarød fjernbetjening medfølger.

CR2025 batteri til fjernbetjening medfølger ikke.48 cm RGB akvarie armatur, 5W LED, med sugekopper, IP68, memory funktion

Denne RGB akvarie armatur er designet til at skabe et smukt og levende lys i dit akvarium. Med en længde på 48 cm og en effekt på 5W, er denne armatur ideel til akvarier af forskellige størrelser og former.

Armaturet tilsluttes nemt til en 230V forsyning og har en lysstyrke på imponerende 300 lumens. Lyset spredes i en bred vinkel på 180 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i hele akvariet. Dette er vigtigt for at sikre et godt og behageligt miljø for dine akvarieplanter og fisk.

LED-lysene i denne armatur er af den højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang levetid på op til 50.000 timer. Der er minimalt fald i lysstyrken over tid, hvilket betyder, at du kan nyde det klare og kraftfulde lys i lang tid. Armaturet har også en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket yderligere forlænger levetiden på produktet.

Et vigtigt træk ved denne armatur er dens vandtæthed. Den har en IP68-klassificering, hvilket betyder, at den kan ligge under vand i op til 1 meters dybde. Dette gør det muligt at placere armaturet direkte i akvariet, hvilket giver en flot og naturlig belysning.

Armaturet leveres med sugekopper, så det nemt kan fastgøres til akvarieglasset. Dette gør det hurtigt og nemt at installere og justere positionen på armaturet. Armaturet har også en memory funktion, der husker den sidste indstilling, så du ikke behøver at justere lyset hver gang det tændes.

Med sin integrerede lyskilde og imponerende funktioner er denne 48 cm RGB akvarie armatur det ideelle valg for enhver akvarieentusiast. Det vil skabe et fantastisk og levende lysshow i dit akvarium, samtidig med at det sikrer optimal vækst og trivsel for dine akvarieplanter og fisk.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Populære tilkøb:
- CR2025 5-pak AgfaPhoto knapcellebatteri - Lithium, 3V

Flere detaljer

DKK 202,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørRGB
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke300 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Iframe