V-Tac 5,5W LED kertepære
Samsung LED chip, E14

Ny

Billigst på PriceRunner

5,5W E14 pære med Samsung LED chip.

 


Data om produktet

5,5W LED Kertepære med E14 lille fatning - erstatter en traditionel 40W pære. Denne LED-pære tilsluttes nemt til en 230V forsyning og er ideel til belysning i hjemmet eller på kontoret.

Lysstyrke på 470 lumens og en bred spredning på 200 grader sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at pæren er i stand til at oplyse et større område og skabe en god belysning i rummet.

Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, sikres et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren til at læse, arbejde eller bare slappe af, sikrer dens høje lyskvalitet en behagelig belysning, der imødekommer de flestes behov.

Pæren er udstyret med en Samsung LED chip og leveres med en imponerende 5 års producentgaranti. Dette sikrer, at du får et pålideligt og holdbart produkt, der er designet til at vare i mange år.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres en lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Dette betyder, at du ikke behøver at udskifte pæren lige så ofte som traditionelle glødepærer, og du kan nyde godt af dens fordele i lang tid. Med en professionel og driftssikker driver og god køling kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset

Vælg imellem to forskellige kulører for at skabe den rette atmosfære: varm hvid (3000K) eller neutral hvid (4000K).

Varm kulør - Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Neutral kulør - Giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner og belyste emner fremstår helt naturlige. Dette gør den ideel til brug i kontorer eller andre arbejdsområder.

Dimensioner: 100 x Ø37 mm. Disse dimensioner sikrer, at pæren passer til de fleste lamper med en E14 fatning, og dens kompakte størrelse gør den nem at installere og udskifte.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 16,00

Du sparer årligt 229 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke470 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5,5w
Erstat40w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde100 mm.
Diameter37 mm.
MaterialePVC
Iframe