LEDlife KONO11 LED pære
11W, 230V, G12

Ny

Billigst på PriceRunner

G12 LED pære med en rigtig god spredning, da LED'erne er placeret i flere forskellige retninger.

Ved brug i lamper til udladningspærer, skal lampen ombygges så LED pæren får 230V direkte.

Længde med ben: 102 mm

Længde uden ben: 95 mm


Data om produktet

LEDlife KONO11 LED pære, er en energibesparende LED pære med en effekt på 11W og med en G12 fatning, der gør den nem at montere. Pæren tilsluttes en 230V strømforsyning, hvilket gør den ideel til mange forskellige typer belysningsapplikationer.

Lysstyrken1550 lumens sikrer en kraftig belysning og den høje spredning på 360 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette er ideelt i rum, hvor en god og jævn belysning er nødvendig, f.eks. i butikslokaler, kontorer eller i hjemmet.

En vigtig faktor for enhver lyskilde er lyskvaliteten. LEDlife KONO11 leverer en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette betyder, at uanset om du læser, maler eller udfører andre opgaver, vil du have et godt og klart lys, der ikke forvrænger farverne.

En stor fordel ved LEDlife KONO11 LED pære er dens lange levetid. Ved at benytte sig af LED af den højeste kvalitet kan der forventes en driftstid på op til 50.000 timer, hvilket er meget længere end traditionelle lyskilder. Derudover er pæren udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket yderligere forlænger produktets levetid.

Kulør på lyset

LEDlife KONO11 LED pære findes i kuløren Neutral hvid (4000K). Neutral hvid belysning er ideel til arbejdsmiljøer, hvor man ønsker et effektivt og behageligt lys. Lyset indeholder hverken blå eller gule toner, hvilket sikrer at belyste emner fremstår helt naturlige.

Dimensionerne på LEDlife KONO11 LED pære er 95 x Ø30 mm, hvilket gør den kompakt og nem at montere i forskellige lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 119,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke1550 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug11w
Spænding230V
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG12
Højde95 mm.
Diameter30 mm.
Iframe