LEDlife SILI1.5 G4 LED pære
1,5W, 12V/24V, G4

Ny

Billigst på PriceRunner

G4 pære der virker med både AC og DC 12V/24V.LEDlife SILI1.5 G4 LED pære er en fantastisk måde at opgradere dit hjem på med et energieffektivt og holdbart alternativ til traditionelle pærer. Med en effekt på kun 1,5W og en G4 fatning kan denne LED pære tilsluttes til en 12V-24V forsyning og er ideel til brug i en lang række forskellige belysningsapplikationer, herunder i køkkener, stuer, badeværelser og meget mere.


Med en lysstyrke på 170 lumens og en høj spredning på 360 grader, sikrer denne LED pære en jævn fordeling af lyset, så du kan nyde en optimal belysning i hele rummet. Og hvis du ønsker at regulere lysstyrken, så kan du nemt dæmpe pæren for at skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.


Du kan også vælge imellem 2 forskellige kulører: Varm hvid (2800K) og Kold hvid. Varm kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Kold hvid giver et koldt lys med tydelig blåligt skær, og denne kulør er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.


LEDlife SILI1.5 G4 LED pære har en dimension på 37 x Ø10 mm, hvilket gør den nem at installere i forskellige armaturer og lamper. Og med dens lange levetid og holdbare design, kan du være sikker på, at denne LED pære vil give dig mange års glæde og belysning i dit hjem.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

DKK 29,00

- +

  • Varm
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør2800K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke170 lumens
Spredning360 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1,5w
Spænding12V-24V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
FatningG4
Højde37 mm.
Diameter10 mm.