LEDlife SILI1.5 G4 LED pære
1,5W, 12V/24V, G4

Ny

Billigst på PriceRunner

G4 pære der virker med både AC og DC 12V/24V.



Produktbeskrivelse

LEDlife SILI1.5 G4 LED pæren er en energieffektiv og holdbar lyskilde med et forbrug på kun 1,5W. Den er designet med en G4 fatning og kan tilsluttes til en strømforsyning på enten 12V eller 24V. Dette gør den ideel til brug i forskellige typer af belysningssystemer.

Pærens lysstyrke er på imponerende 170 lumens, hvilket sikrer en kraftig og klar lysstråle. Den har desuden en spredning på 360 grader, hvilket betyder, at lyset fordeles jævnt og effektivt i rummet. Lyskvaliteten er af høj standard og sikrer en behagelig belysning.

En af de store fordele ved denne LED pære er, at den er dæmpbar. Dette gør det muligt at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Det er også en praktisk funktion, når man ønsker at spare på energiforbruget og forlænge levetiden på pæren.

Kulør på lyset

LEDlife SILI1.5 G4 LED pæren findes i to forskellige kulører: varm hvid (2800K) og kold hvid. Varm hvid er ideel til at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære. Lyset er behageligt og varmt, hvilket gør det velegnet til brug i stuen, soveværelset eller andre områder, hvor man ønsker en hyggelig stemning.

Pæren findes også i en kold hvid kulør, som har et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til specielle formål, såsom malerkabiner, akvarier eller som dekorationselement i mere industrielle og moderne miljøer.

Dimensioner

LEDlife SILI1.5 G4 LED pæren har en længde på 37 mm og en diameter på 10 mm. Dette kompakte design gør det nemt at installere pæren i forskellige typer af lamper og armaturer. Den passer perfekt ind i små rum, hvor der er brug for effektiv belysning på trods af pladsmangel.

Flere detaljer

DKK 27,00

- +

  • Varm
  • Kold
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør2800K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke170 lumens
Spredning360 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1,5w
Spænding12V-24V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
FatningG4
Højde37 mm.
Diameter10 mm.
Iframe